baterie

Seria Huawei P50 ar urma sa fie lansata la final de martie

Seria Huawei P50 ar urma sa fie lansata la final de martie

Seria Huawei P50 va cuprinde modelul de baza, dar si versiunile PRO si PRO+, cel putin asta ne sugereaza cele mai recente informatii. Chinezii se pare ca isi vad in continuare de treaba si nu par a fi intimidati de piedicile pe care le-au intalnit in ultimii 2 ani.

In plus, se pare ca Huawei ar urma sa lanseze luna aceasta un nou telefon pliabil. Toate evenimentele vor putea fi urmarite online, nu va exista nici anul acesta celebrul targ MWC. Telefoanele sunt asteptate sa soseasca in data de 26 martie 2021. Daca ne uitam in trecut, tot la sfarsitul lunii martie soseau si generatiile anterioare.

Huawei P50 va fi cel mai accesibil si va integra un procesor de tip Kirin 9000E, un chipset usor mai slab fata de Kirin 9000, cel pe care l-am cunoscut anul trecut si care deja este integrat in modelele Huawei Mate 40. Ar fi fost interesant sa vedem cat de bine s-a vandut acest terminal si in cate unitati s-a produs.

Seria Huawei P50

Seria Huawei P50 ar urma sa fie lansata la final de martie

Astfel, ne-am fi dat seama daca vanzarile modelelor flagship de la Huawei au cunoscut un declin pe fondul lipsei suportului Google. Insa, probabil ca cererea este putin mai mica si nu ar trebui sa ne mire asta.

Seria Huawei P50 ar urma sa fie lansata la final de martie

In orice caz, Huawei nu va face rabat de la calitate nici anul acesta, noile telefoane sunt asteptate cu sistem de camere ultra performante si cu un display de calitate. Dispay care ar avea o camera de selfie integrata fix in mijloc, asta conform randarii pe care o vedeti mai sus. Ar fi o alegere mai putin inspirata.

Diagonalele nu sunt cunoscute cu exactitate, dar aflam ca toate cele 3 versiuni s-ar bucura de ecrane curbate. Huawei P50 cu o curbura clasica, P50 PRO cu un display asemanator (waterfall) cu ce am vazut in cazul lui Mate 30 si noutatea apare in dreptul versiunii PRO Plus, o curbura pronuntata pe toate cele 4 laturi.