Acasă Stiri Android Si Noutati Serie noua, Samsung Galaxy P30 si P30 Plus, primele pareri

Serie noua, Samsung Galaxy P30 si P30 Plus, primele pareri

0

Samsung Galaxy P30 si P30 Plus, doua modele despre care se discuta din ce in ce mai mult. Se pare ca acest aspect nu reprezinta “moartea” seriei “S”, este vorba insa tot de telefoane mobile cu dotari de varf.

Denumirile dispozitivelor au fost vazute pentru prima data pe Weibo (retea de socializare din China) si numele de cod este SM-G6200. Cu ce vin nou aceste doua modele, Samsung Galaxy P30 si P30 PlusVor fi telefoane ale acestui producator dotate cu senzor de amprente integrat in display, nu stim insa daca vor fi primele. Asta deoarece si Galaxy S10 este asteptat sa aiba aceasta tehnologie.

samsungh galaxy p30

Samsung va utiliza solutiile biometrice optice pentru aceste doua noi telefoane (P30), in timp ce noul scanner de amprente (clasic) provenind de la Qualcomm va fi destinat modelului Galaxy S10 si va fi unul nou, futurist. S10 va avea si el scanner de amprente integrat in display, acesta va fi insa de tip ultrasonic, nu optic.

In 2018, cei de la Samsung vor sa implementeze inclusiv pe modelele mid-range scannerul de amprente integrat sub sau in display, asa ceva gasim acum pe modele de top de la OPPO sau Vivo. Mai mult, se pare ca in 2019 vom vedea si telefoane high-end cu logo Samsung ce vor fi dotate cu diplsay IPS LCD produs de catre cei de la Japan Display. Astfel, costurile de productie vor fi diminuate fata de varianta panourilor SuperAMOLED. Ramane de vazut ce anume vor sa faca mai exact si mai clar, cert este ca despre Samsung Galaxy P30 si P30 Plus P30vom auzi din ce in ce mai des. Si da, cei de la Huawei au anuntat si ei modelul P30 😉

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here