Acasă Stiri Android Si Noutati Sondaj – Va Uitati La Un Review Inainte Sa Va Cumparati Un...

Sondaj – Va Uitati La Un Review Inainte Sa Va Cumparati Un Telefon?

8
nofollow

Sondaj – Va Uitati La Un Review Inainte Sa Va Cumparati Un Telefon?

Va propun alt sondaj astazi in care vreau sa va intreb daca atunci cand va decideti sa cumparati un telefon sau o tableta obisnuiti sa va interesati mai mult despre model si daca sunteti influentati de un review, fie el scris fie video.

Si ca sa fie si mai incitant, am lansat de fapt doua sondaje, in ultimul vreau va intreb cine face cele mai bune review-uri video sau scrise ale produselor.

Puteti vota intre principalele site-uri (in functie de trafic) din Romania ce se ocupa de tablete si telefoane romanesti. Le enumar in ordine alfabetica: Androidro.ro, Arenait.net, Gadget.ro, Mobilissimo.ro

Am sa raspund eu primul si am si votat:) Puteti vota o singura data!

Personal consider ca este important sa citesti o recenzie sau sa urmaresti un unboxing/review video inainte de a cumpara un produs din domeniul IT. Poti sa ii vezi in detaliu punctele forte dar si bubele produsului.

[poll id=”10″]

[poll id=”11″]

8 COMENTARII

 1. Este foarte interesant ca mai faceti cate un sondaj din cand in cand (parerea mea).
  Va felicit pentru munca depusa de pana acum!
  Multa bafta, si la cat mai multe articole! 🙂

 2. Cit mai multe sondaje/chestionare a publicuilui de pe site-ul tau, si nu numai.
  Dupa cum a precizat si Cristina fiecare este mai responsabil de banii sai ! A trecut vremea cind revista/siteul/emisiunea la TV X, Y facea reclama la un produs sau altul iar cetateanul de rind cumpara imediat produl respectiv.

 3. Am votat si eu 😛
  Normal ca ma uit ma orice specificatii si comentarii gasesc,poate unde nu.mi permit sa arunc banii aiurea,si atunci caut ceva care sa ma multumeasca in raport cu pretul.
  Cel mai ades,caut sa citesc un review al site.urilor care nu au o stransa colaborare cu marca respectiva,pt ca atunci le banuiesc de subiectivism,evident de ce 😛
  Oricum,cele mai ok imi par comentariile posesorilor…Cand din 20 de ex,15 se lovesc de o problema…inseamna ca stiu ce spun,si e un semnal…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here