Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android

Sony Xperia C5 Ultra versus Allview P8 Energy PRO, ambele de 6″ si cu MediaTEK

28

Sony Xperia C5 Ultra versus Allview P8 Energy PRO, ambele de 6″ si cu MediaTEK – Voi face acum o comparatie intre Allview P8 Energy PRO si modelul Sony Xperia C5 Ultra, am sa va explic si de ce o fac, sunt sigur ca voi primi comentarii de genul “cum poti compara un Sony cu un Allview” ?

Este oarecum simplu, ambele telefoane au diagonala ecranului de 6″, procesoare de la MediaTEK , conectivitate DualSIM si preturi aproape identice, consider astfel ca este o comparatie corecta, cinstita si buna pentru cei curiosi sau pentru cei ce vor un terminal cu ecran de 6″, un Allview sau un Sony? Desigur ca Sony ramane un Sony orice ar fi si calitatea este premium, dar din moment ce avem un competitor, analizam mai jos situatia.

Allview P8 Energy PRO costa 1899 lei in timp ce modelul celor de la Sony are un pret de 1999 lei, comparatia completa o vedeti in tabelul de mai jos.

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro

28 COMENTARII

  1. ALLVIEW E MAI PERFORMANT DAR NU IMI PLACE ALLVIEW CA FIRMA. CRED CA UN SONY SE MERITA CHIAR DACA BATERIA E MAI SLABA. M-AS RISCA SA IAU P8 ENERGY DE LA ALLVIEW DAR NUMAI CU ASIGURARE PREMIUM SI CAND O SA AJUNGA LA ADEVARATA VALOARE DE 900 LEI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.