Acasă Firmware Allview

Soul X6 Xtreme primeste update de soft la nivel de camera

0

Soul X6 Xtreme primeste update de soft la nivel de camera, discutam despre cel mai puternic telefon sub brand romanesc, dar si despre cel mai frumos. Orice ar spune haterii, este un smartphone modern, demn de 2019.

Un Allview cu senzor de amprenta integrat, display AMOLED si camera retractabila, sunt specificatii pe care orice telefon ar trebui sa le aibe. I-am facut deja un review, sunt de fapt mai multe articole legate de acest smartphone.

Allview Soul X6 Xtreme, ruleaza sistemul de operare Android 9 PIE, are inclusiv o interfata proprie adaugata. Este mai aerisita fata de restul modelele lansate de Allview, ma refer in principal la cele aparute anii trecuti.

Cei de la Allview, nu au uitat de acest soft si in special de partea de camera foto, un aspect important. Astfel, compania a inceput sa trimita un update de soft pe telefoanele Soul X6 Xtreme, acesta se axeaza pe îmbunatațirea capabilitaților foto/video și pe protecția camerei frontale.

Conform celor de la Allview, noul update aduce o creștere semnificativa a calitații imaginilor capturate cu camerele principale, dar si cu cea frontala. In total, sunt prezente 3 camere foto. 2 principale si cea frontala, retractabila. Cele din spate au senzori de 16MP (Sony) f/1.8 + 5MP, cea pentru selfie este de 8MP, FF. Review pentru camere.

“Modul AI devine implicit la realizarea fotografiilor, iar utilizarea algoritmilor avansați de inteligența artificiala conduce catre obținerea unei imagini spectaculoase. Acum, identificarea elementelor din cadru se face mai rapid și precis, iar ajustarea parametrilor camerei se realizeaza instant.”

“O alta noutate este data de marirea rezolutiei. Pentru pozele in modul superfoto, rezolutia ajunge pana la 96 MP. Utilizatorii telefonului vor avea parte de o experiența fotografica de top si se vor putea bucura de detalii fine.”

Apar si functii noi impreuna cu acest update, acesta sunt integrate in aplicatia de camera. Este vorba despre moduri precum GIF, Filtru culoare, Panorama, Slow motion si Scanare QR.

Nu au uitat nici despre camera de selfie, cea retractabila de 8MP. Astfel, se reduce  zgomotul de imagine, în condiții de luminozitate scazută. Utilizatorii telefonului, se vor bucura de rezultate mai bune, indiferent de locul in care se afla.

Camera retractabila, primeste o functie pe care am intalnit-o pe modelele mult mai scumpe. Astfel, atunci cand senzorul gravitațional detecteaza o mișcare brusca, retrage automat camera frontala si o protejeaza.

Update-ul aduce un plus de calitate și in cazul filmarilor realizate cu camerele principale, imaginile devin mai cursive, în special în cadrele cu mișcare rapida.

Pe langa cele enumerate anterior, actualizarea aduce și cele mai noi patch-uri de securitate Google. Astfel, protecția datelor utilizatorului crește semnificativ. Update-ul este disponibil OTA. Oferta de pret.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
soul-x6-xtreme-primeste-update-soft-firmware-centricSoul X6 Xtreme primeste update de soft la nivel de camera, discutam despre cel mai puternic telefon sub brand romanesc, dar si despre cel mai frumos. Orice ar spune haterii, este un smartphone modern, demn de 2019.Un Allview cu senzor de amprenta integrat, display...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.