Acasă Stiri Android Si Noutati Spreadtrum se alatura Leagoo pentru a aduce 5G si AI

Spreadtrum se alatura Leagoo pentru a aduce 5G si AI

1

Spreadtrum se alatura Leagoo pentru a aduce 5G si AI (inteligenta artificiala) pe telefoanele ce vor fi proiectate incepand cu 2018.

Pe masura ce camerele duale și panourile 18:9 edge to edge devin totmai comune si prezente pe aproape toate modelele,  inovatiile sunt predominant conduse de doua tehnologii – rețele 5G și tehnologia AI. Producatorii mari de procesoare destinate terminalelor mobile, cum ar fi Qualcomm și MediaTek, se pare ca nu se grabesc pentru a dezvolta astfel de tehnologii. Spreadtrum, este așteptat sa inceapa producția de serie a chip-urilor cu 5G si AI, chiar in decursul anului 2018. 

leagoo

Merita mentionat si ca noul CEO Spreadtrum este Zeng Xuezhong, care a facut parte din corporația ZTE. În timpul mandatului său de vicepreședinte executiv al ZTE, Zeng a pus mult accent pe inovații și a fost renumit pentru stilul său îndrăzneț și neconvențional. Acum, cand Zeng a preluat funcția de CEO al Spreadtrum, va începe cu siguranța strategii noi și îndraznețe, aducand un val de inovații industriei mobile.

leagoo

În acest scop, Spreadtrum are nevoie de aliați fiabili. Ca fabricant de cipuri, Spreadtrum trebuie sa colaboreze cu producatorii de dispozitive inteligente, cu influența excelenta asupra marcii, capacitate de marketing și volum de vanzari. Prin urmare, Spreadtrum a ales LEAGOO

leagoo

LEAGOO, unul dintre marile branduri chinezești orientate spre export, are o influența foarte mare pe piața mondiala. Marca LEAGOO este acum raspandită în întreaga lume după o serie de activitați interactive de marketing impreuna cu echipa de fotbalpe care o sponzorizeaza, Tottenham Hotspur. Mai stim ca cei de la OPPO  sunt sponsori ai echipei FC Barcelona și TECNO a celor de la Manchester City.

leagoo

Cu strategii de marketing globale proactive, produsele LEAGOO sunt vandute destul de bine în Malaezia, Indonezia și au intrat cu succes pe piețele din Africa și Europa. În prezent, exista peste 2.000 de magazine LEAGOO pe plan global. Deși nu este la fel de mare precum Xiaomi sau Huawei, LEAGOO este o companie ce se afla intr-o continua expansiune.

LEAGOO inseamna si o companie cu o suprafața de producție de peste 160.000 m2, peste 1.000 de angajați și 50 de linii de asamblare cu o capacitate anuală de producție de peste 20 milioane de smartphone-uri. În 2018, LEAGOO a lansat noua sa platforma de vânzare cu amanuntul. “Este vorba de construirea unui ecosistem de vanzari, care să îmbine canalele online și offline într-un mod unitar “, a declarat Johnson Zhuang, CEO LEAGOO. Acesta este o legenda în aceasta industrie, el a înființat compania de la zero și a reusit ca numai in 3 ani de zile sa duca compania pe primul loc in Malaezia. În 2018, volumul livrarilor LEAGOO va ajunge la peste 10 milioane de unitați. leagoo

La începutul lui 2017, LEAGOO a stabilit deja un parteneriat cu Spreadtrum, lansand modelul T5c, primul smartphone din lume dotat cu SC9853I de la Spreadtrum. Intr-un final, asteptam sa vedem ce surprize ne aduce 2018 in materie de 5G si inteligenta artificiala, mai ales ca discutam despre producatori precum LEAGOO si Spreadtrum.

Mai multe detalii, pe pagina Leagoo.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here