UMI TOUCH este fara nicio indoiala un telefon grozav si iata ca un magazin din China reuseste sa ofere prin intermediul androidro.ro un discount de aproximativ 50 USD prin intermediul unui cupon, pretul final fiind de numai 500 de lei (cu aproximatie) Stiu ca suna a reclama, insa cand ceva merita atentie, atunci chiar sa beneficieze de ea!

UMI TOUCH este un telefon despre care am mai vorbit noi aici, voi face insa un scurt rezumat al specificatiilor sale tehnice si pot spune cu regret ca UMI este un brand ce inca nu mi-a trecut prin mana in materie de telefoane chinezesti, insa niciodata nu este prea tarziu! Pregatesc insa un super Ulefone Future spre unboxing si Review pentru voi, asta daca totul se aseaza asa cum imi doresc.

 

Sa ne reintoarcem la al nostru UMI Touch, iata ce primiti pentru 500 de lei, asta in cazul in care doriti sa cumparati asa ceva, in caz ca nu, puteti vedea ca se poate si cu super specificatii tehnice si cu pret mic, se poate insa din pacate nu la noi in tara!

CITESTE SI:  Noile UMIDIGI A3, A3 PRO si Max, clone iPhone Xs, Xs Max si Xr

gg Super reducere pentru UMI TOUCH 4G, pret excelent raportat la specificatii

Am zis super specificatii pentru 500 de lei? Da…3GB RAM, ecran 2.5D cu diagonala de 5.5″, procesor octacore si lista continua mai jos:

[komper pid=144 category=1]

umi touch Super reducere pentru UMI TOUCH 4G, pret excelent raportat la specificatii

Asa cum vedeti, specificatiile sunt excelente pur si simplu pentru pretul de 500 de lei, mai adaug si senzorul de amprente integrat in butonul “home”, specificatie ce nu apare in tabelul de mai sus si nici nu vreau sa ma uit pe oferta de la noi din tara si sa vad cam ce as putea sa-mi cumpar cu 500 de lei deoarece ma apuca nervii. In caz ca nu stiati, UMI TOUCH este disponibil si in varianta cu Windows 10 ca sistem de operare.

Codul ce scade pretul acestui telefon cu fix 43.48 USD este wsxag98d, cod ce poate fi activat numai dupa ce adaugati produsul in cos si va autentificati cu contul vostru de client in pagina magazinului, puteti face asta si cu contul vostru de Facebook. Oferta completa pentru UMI Touch este AICI.

Super reducere pentru UMI TOUCH 4G, pret excelent raportat la specificatii

3 COMMENTS

  1. 441 PPI . Densitate pixeli . Am văzut pe mai multe sit-uri . Care este adevărul ? . 400 PPI sau 441 PPi ? .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree