Acasă Stiri Android Si Noutati Telefoanele Cu Android Ajung In Coreea de Nord

Telefoanele Cu Android Ajung In Coreea de Nord

0
nofollow

Telefoanele Cu Android Ajung In Coreea de Nord – Cu toate ca se invecineaza cu China care este cel mai mare producator de telefoane si tablete cu Android, practic tot ce “misca” in domeniu venind de acolo, in Coreea de Nord este o dictatura puternica  Kim Jong-un fiind conducătorul suprem al țării.

Se pare ca mai nou Coreea de Nord deschide o portita spre libertate si ofera cetatenilor sai telefoane pe care asa cum se lauda ei le produc pe plan local. Realitatea ar putea fi alta, posibil fiind sa se intample exact la fel ca in Romania, telefoanele sa fie importate si rebranduite .

130811-arirang-3-570x393 Telefoanele Cu Android Ajung In Coreea de Nord

Arirang AS1201 (ce se pare ca este practic un rebrand al modelului chinezesc Uniscope U1202) este modelul de telefon cu Android ce se comercializeaza in Coreea de Nord, modelul fiind unul destul de performant. Kim Jong-un se pare ca vrea totusi ceva mai dotat daca tot este sa le faca un asemenea “cadou” cetatenilor sai.

e Telefoanele Cu Android Ajung In Coreea de Nord

Arirang AS1201 este dotat cu un procesor de tip  Spreadtrum LC8810 ce ruleaza la o frecventa de 1 GHz, ecran de 4.3 inci cu rezolutia qHD 960×540, 1 GB memorie RAM, 4 GB memorie interna si 8 MP senzor pentru camera foto principala.

Pretul din Coreea de Nord este necunoscut, insa varianta din China are un pret de 150 $.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here