Connect with us

Daca ma intrebati pe mine, cred ca este mai mult o strategie de marketing din partea acestui producator cu o prezentanu foarte bogata la noi in tara. Insa, o serie de telefoane Infinix pot fi cumparate acum de la eMAG si vandute chiar de catre ei, probabil sunt importatori directi.

Discutam despre Infinix Note 30 PRO, smartphone ce face parte din gama Note 30, una proaspat lansata. Acum, se pregateste o versiune speciala ce este realizata impreuna cu Tesla Science Center din Shoreham statul New York.

Probabil va intrebati acum daca are vreo legatura cu popularele autoturisme electrice produse de Tesla, sau cu Elon Musk. Ei bine, nu exista o legatura directa, chiar daca, in 2018, miliardarul american a facut o donatie semnificativa acestui centru.

Tesla Science Center este un centru de stiinta si un muzeu dedicat inventatorului Nikola Tesla, situat in Shoreham, New York. Se afla pe terenul unde Tesla a construit laboratorul sau, un centru de cercetare inovator pentru epoca respectiva. Aici, Tesla a avut ambitia de a crea un sistem de transmisie a energiei fara fir la nivel global.

Telefon accesibil in colaborare cu Tesla Science Center, Infinix Note 30 PRO

In 2012, un grup denumit “The Tesla Science Center at Wardenclyffe” a reusit sa cumpere proprietatea cu ajutorul unei campanii de finantare pe internet.

Telefonul Infinix Note 30 PRO nu este extrem de special si nici nu are caracteristici tehnice wow, pretul sau fiind de aproximativ 250 euro, usor mai scump in aceasta editie limitata, una ce are in plus un ambalaj mai frumos si un incarcator wireless de 15W.

Telefon accesibil in colaborare cu Tesla Science Center, Infinix Note 30 PRO

Lake Hu, CMO Infinix – Suntem onorati sa aducem omagiu mostenirii lui Nikola Tesla si muncii lui revolutionare si suntem incantati sa continuam sa ducem la extrem limitele inovatiei prin aceasta colaborare. Speram sa inspiram mintile tinere sa-si urmeze pasiunea pentru stiinta si tehnologie fara teama. 

Specificatiile sunt insa ok. Mediatek Helio G99 (mid-range pe 6nm), AMOLED de 6.78 inch cu 120Hz refresh, camera principala de 108MP, difuzoare stereo, jack audio, Android 13 si baterie de 5000 mAh cu incarcare la 68w.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!