Acasă Stiri Android Si Noutati Telefon cu 16 GB RAM, XIAOMI BLACK SHARK 3. Util?

Telefon cu 16 GB RAM, XIAOMI BLACK SHARK 3. Util?

0
nofollow

Telefon cu 16 GB RAM, XIAOMI BLACK SHARK 3. Util?

Xiaomi Black Shark 3, aceasta este denumirea completa a primului telefon ce ar urma sa aiba 16GB memorie RAM. Nu vad ce utilitate ar avea in acest moment aceasta memorie RAM, nu cred ca exista vreo aplicatie sau vreun joc care sa “manance” asemenea resurse.

Pentru inceput, putem spune ca este si o strategie de marketing din partea celor de la Xiaomi. Apoi, de ce nu? Tehnologia avanseaza si inevitabil, trebuia sa se ajunga si la asa ceva.

Telefon cu 16 GB RAM, XIAOMI BLACK SHARK 3. Util?

Este (sau va fi) un telefon de gaming si pentru a impresiona, trebuie sa includa si astfel de caracteristici. Despre utilitatea telefoanelor de gaming, mi-am spus parerea AICI.

telefon cu 16 gb ram

Conform unor surse, acest telefon ar urma sa fie dotat cu un display fara notch si rata de refresh mare, procesor Snapdragon 865, tehnologie 5G si 16GB memorie RAM.

Lansarea ar urma sa aiba loc in prima jumatate a acestui an, se pare ca deja acest smartphone este in productie. Primul Black Shark, era prezentat in aprilie 2018, cu 8GB RAM, impresionant pentru acea perioada.

Apoi, de-a lungul timpului, chinezii de la Xiaomi ne-au mai oferit si versiuni precum Black Shark Hello, Black Shark 2 sau Shark 2 PRO. Cel din urma fiind si cel mai performant, aparea in vara anului 2019, cu Snapdragon 855+ si 12GB memorie RAM.

Deci, in 2020, vom avea 16GB RAM. Ramane sa vedem si la ce o sa folosim aceasta cantitate de memorie.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here