Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefon gratis cu clapeta pentru cine cumpara un Nokia G42

Published

on

Telefon gratis cu clapeta pentru cine cumpara un Nokia G42 – este un pachet promotional pe care producatorul l-a pregatit impreuna cu cel mai mare magazin online de la noi din tara.

Observati ca am scris “cu clapeta”, dar nu va ganditi la vreun pliabil de mii de lei, este pur si simplu un telefon clasic, cele cu care Nokia s-a consacrat si observ ca inca mizeaza pe ele.

Deci, un smartphone pentru cei ce vor un gadget mai inteligent si unul clasic pentru bunici sau pentru un copil. Nokia G42 nu este un telefon chiar slab, dar cred ca ar fi putut sa coste ceva mai putin. Nu va asteptati la un adevarat flagship, nu cred ca acest producator are acum in oferta asa ceva.

Advertisement

Telefon gratis cu clapeta pentru cine cumpara un Nokia G42

Totusi, este un 5G cu procesor Qualcomm, display destul de mare, camere foto de la care nu trebuie sa avem pretentii, baterie cu o capacitate ok, jack audio, dar si un notch ce ne aduce aminte de telefoanele de acum cativa ani.

Revenind putin la chipset, trebuie sa aflam pe unde-l incadram pe acest Snapdragon 480+ 5G. Anuntat pe 4 ianuarie 2021, acest chipset cu 8 nuclee este produs folosind tehnologia de proces de 8 nanometri. Acesta include 2 nuclee Kryo 460 Gold ce ruleaza la 2000 MHz si 6 nuclee Kryo 460 Silver ce functioneaza la 1800 MHz.

Telefon gratis cu clapeta pentru cine cumpara un Nokia G42

In partea mai de jos a clasamentului AnTuTu, adica in jur de 320.000 de puncte. Este si telefonul care face parte din programul care asigura utilizatorului posibilitatea de a-l repara acasa.

Advertisement

Telefon gratis cu clapeta pentru cine cumpara un Nokia G42

Ca puncte pe care le remarc, rata de refresh a ecranului si rezistenta la stropi de apa. Este fabricat din plastic, nu exista stabilizare optica, difuzoare stereo sau alte dotari de lux.

Telefonul cadou este tot de la acest producator, Nokia 2660 Flip 4G. Nu este smart, nu ruleaza Android, a fost lansat in vara anului trecut (2022), are display color cu o diagonala de 2.8 inch si procesor Unisoc T107. Perfect pentru nostalgici sau pentru cei ce cauta un terminal simplu, pentru seniori sau cei mici. Pretul acestui pachet este de 1249 lei.

Citeste acum si:

Advertisement

Pret mic pentru un QLED Samsung Smart TV, reducere corecta

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des