Connect with us

Cel putin asa apare in clasamentul celor de la DxOMark, vedem acolo de fapt care sunt cele mai bune 10 telefoane ale momentului. Topul se refera la capabilitatile foto/video. Scopul principal al celor de la DxOMark este de a furniza analize si scoruri obiective pentru calitatea imaginii produsa de diferite dispozitive. Cu toate astea, sunt unele voci care spun ca nu ar fi chiar atat de obiectivi.

Oppo Find X6 Pro este un super flagship aparut acum mai putin de o luna (martie 2023) si iata ca reuseste sa detroneze modele de la Huawei, Honor sau Apple, Samsung nici macar nu exista in acest top 10 al telefoanelor cu cea mai buna camera foto. Are 153 de puncte, cu 1 punct mai mult fara de pozitia 2, adica Honor Magic5 Pro.

Telefonul cu cea mai buna camera

Iata punctele forte ale acestui OPPO: Detalii excelente in fotografie, zoom si video, chiar si in lumina slaba, zgomotul imaginii bine controlat in toate conditiile, autofocus rapid si stabil in fotografie si video, efect bokeh placut cu detalii bune ale subiectului, stabilizare eficienta a videoclipului.

Si cele negative: Lipsa de contrast in fotografiile portret realizate in contralumina, unele instabilitati ale expunerii in fotografie si video, nuante de piele nerealiste in unele conditii, diferente de gama dinamica intre imaginea capturata si previzualizare.

dxomark oppo find x6 pro

In cazul videoclipurilor, Find X6 Pro este comparat chiar cu Apple iPhone 14 Pro, care ocupa in continuare primul loc in ceea ce priveste calitatea video, chiar daca Apple folosind un format HDR-10-bit, in timp ce Oppo vine cu un format video SDR-8-bit. Iata si topul 10 al telefoanelor cu cea mai buna camera in acest moment, conform celor de la DxOMark. Deci, teoretic, un OPPO este mai capabil foto/video fata de un 14 PRO MAX. Dar unde este Samsung si de ce nu este in top?

  • Oppo Find X6 Pro / 153 puncte
  • Honor Magic5 Pro / 152
  • Huawei Mate 50 Pro / 149
  • Google Pixel 7 Pro / 147
  • Honor Magic4 Ultimate / 147
  • Apple iPhone 14 Pro Max / 146
  • Apple iPhone 14 Pro / 146
  • Huawei P50 Pro / 143
  • Apple iPhone 13 Pro / 141
  • Apple iPhone 13 Pro Max / 141

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!