baterie

Televizorul gratuit este lansat oficial, Telly vine cu o functie unica

Televizorul gratuit este lansat oficial, Telly vine cu o functie unica

Telly este un SMART TV cat se poate de inedit, unic si usor ciudat. Nu are caracteristicile unui televizor traditional, este pana la urma gratuit si producatorul trebuie sa-si scoata banii de undeva, nu face acte de caritate.

Pentru inceput, 500.000 de clienti din SUA, vor primi televizoare in mod gratuit, dar pentru asta vor fi nevoiti sa urmareasca reclame non-stop pe un display secundar ce este amplasat sub panoul standard.

Practic, te uiti la un film sau la un podcast si vrei sau nu vrei, privirea iti va fugi si spre continutul afisat pe ecranul cel mai mic, acolo unde vor fi afisate reclamele.

Nu stim ce se intampla daca utilizatorul decide sa acopere acel panou cu ceva si sa nu fie distras de continutul secundar, probabil producatorul s-a gandit si la acest aspect si exista o tehnologie care impiedica telespectatorul sa procedeze asa.

Televizorul gratuit este lansat oficial, Telly vine cu o functie unica

Un ecran 4K, HDR  si o diagonala de 55 de inch (140cm) ce ofera o calitate superioara a imaginii, aducand detaliile la viata in culori vibrante. Dar Telly nu se opreste doar la imagine.

Integrand un soundbar cu cinci difuzoare, acest televizor inteligent promite sa transforme experienta auditiva. Sunetul cristalin si imersiv va adauga o dimensiune noua la fiecare scena vizionata. Dar asta nu este tot!

Cu un ecran secundar de 9 inch (23cm), atasat permanent sub soundbar, Telly iti aduce informatiile de care ai nevoie la indemana. Aici, diverse widget-uri informative iti ofera acces rapid la vreme, scorurile sportive sau redarea de muzica preferata. Cu toate acestea, trebuie sa fii pregatit pentru o noutate inedita.

Televizorul gratuit este lansat oficial, Telly vine cu o functie unica

Un sfert din ecranul secundar este rezervat in mod permanent pentru reclame. Asadar, indiferent cand folosesti televizorul, aceste reclame vor fi mereu vizibile. Asa iti vei plati televizorul.

Telly se bucura si de un asistent vocal cu inteligenta artificiala, care permite manipularea unor functionalitati specifice ale acestuia, are senzori, microfon si o camera video, acestea putand fi utilizate pentru jocuri sau alte activitati ce implica aceasta aparatura.

Iata ce a declarat Ilya Pozin, creierul acestei afaceri noi:

Nu te lasa inselat gratuitate, este ceva unic. Acesta este, fara indoiala, cel mai avansat televizor creat pana acum. Utilizatorii nu vor mai privi televizorul lor in acelasi mod, dupa ce Telly il transforma dintr-un simplu monitor pe perete intr-un dispozitiv extrem de puternic si util in casa.

Telly reprezinta cel mai eficient upgrade gratuit, care se imbunatateste continuu, luna de luna, prin intermediul actualizarii prin intermediul retelei wireless, inovand constant experienta in sufragerie. Nu a existat niciodata ceva similar inainte.