baterie

De ce ma astept ca preturile Xiaomi sa creasca in 2021

De ce ma astept ca preturile Xiaomi sa creasca in 2021

De ce ma astept ca preturile Xiaomi sa creasca in 2021 – Imi plac telefoanele produse de aceasta companie si in general, sunt atent la tot ceea ce lanseaza. Au o gama larga de produse, ce vrei si ce nu vrei. Dar nu despre asta este vorba in acest articol.

Am spus mereu ca este compania cu cel mai bun raport intre dotari si pret. Stiti si voi, telefoane super dotate dar cu preturi mai mici fata de concurenta, de multe ori foarte mici, chiar socant de mici. Multe articole au curs pe androidro.ro, i-am laudat de nu mai puteam, fara sa primesc ceva.

Insa, au venit oficial si in Romania. Cel putin, asa spune site-ul care le importa. Nu am pus niciodata un link catre ei, nu am primit de la ei telefoane la review. Cred ca este vorba despre mi-home.ro, importator oficial. Or mai fi si altii care spun oficial, dar veti vedea de ce fac referire la ei.

De ce ma astept ca preturile Xiaomi sa creasca in 2021

Pana sa rup legaturile cu China, primeam la review produse Xiaomi de la gearbest si alte magazine de acest gen. Dupa ce m-am saturat sa platesc vama (plus alte amanunte), am oprit colaborarea cu magazinele din China si am testat Xiaomi prin bunavointa celor de la Dualstore.ro.

Preturile Xiaomi sa creasca in 2021

Sa revenim la preturi acum si de ce cred ca telefoanele se vor scumpi in 2021. Pai este simplu, am observat de putin timp ca au inceput sa curga reclamele in limba romana. Atat pe TV, cat si pe YouTube. Reclamele sunt promovate de catre cei de la mi-home.ro.

Cine credeti ca plateste reclamele acestea (care nu costa deloc putin pe TV)? Noi, clientii finali. Una este sa le aduca cei de la duastore.ro sau quickmobile.ro (si altii) prin diverse metode, alta este sa le aduca cineva oficial. Nimic rau in asta, insa nu cred ca vom mai beneficia in Romania de preturi care sa ne faca sa spunem wow!

In fine, eu personal nu ma feresc sa cumpar telefoane vandute de magazine mai mici sau aduse pe cai neoficiale. Nu ca vreau sa fac reclama celor enumerati anterior, cumparati de unde vreti. Dar telefoanele mobile nu prea se strica si in general, cele mai scumpe nu te vor face sa apelezi la garantie.

Asta este, reclama este sufletul comertului, dar o platim tot noi, clientii. Voi urmari preturile telefoanelor Xiaomi in 2021 si ma voi uita cu atentie la cat costa in momentul lansarii (adica ce anunta ei) si cu cat ajung in Romania. Am deja ochiul format si stiu sa-mi dau seama cam despre ce este vorba.