Acasă Telefoane Samsung Test de rezistenta pentu Samsung S6 Edge

Test de rezistenta pentu Samsung S6 Edge

0
nofollow

 Samsung Galaxy S6 Edge a fost testat pentru rezistenta la zgarieturi si la loviri. Testul este facut de un amator dar cu toate astea este extrem de dur.

Ecranul si spatele telefonului sunt extrem de rezistente la zgarieturi, mai putin marginile care se zgarie foarte usor de catre un obiect ascutit, in cazul nostru un cutit.
1 Test de rezistenta pentu Samsung S6 Edge

Testul la impact si rezistenta ecranului s-a facut cu un ciocan de 2 KG. Pentru inceput, ciocanul era lasat sa cada pe ecranul telefonul de la aproximativ 10 cm, apoi de la 20 in mod repetat. Ecranul a rezistat remarcabil si nu s-a crapat la impacturile repetate ale ciocanului.
2 Test de rezistenta pentu Samsung S6 Edge
Testul a continuat cu loviri din ce in ce mai puternice cu ciocanul. Cand loviturile au fost suficient de puternice, touch-ul s-a crapat dar a continuat sa functioneze. Telefonul a mai primit cateva lovituri cu ciocanul in urma carora, touch-ul sa spart in totalitate dar fara ca ecranul (display-ul) sa aiba de suferit.
3 Test de rezistenta pentu Samsung S6 Edge
In continuare, testul a urmat cu loviri extrem de puternice de ciocan care au inceput sa contorsioneze telefonul, dar surpriza, acesta continua sa functionze fiind extrem de curbat.
5 Test de rezistenta pentu Samsung S6 Edge
In cele din urma, telefonul a cedat dupa numeroase lovituri extreme de puternice peste ecran care l-au curbat extrem de mult.
Dupa parerea mea, telefonul si-a demonstrat rezistenta si in mod normal n-ar trebuii sa se sgarie sau sa crape ecranul la o cadere de la 1.5 metrii.
6 Test de rezistenta pentu Samsung S6 Edge

 

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=w3Omp7Zymtg[/wpsm_video]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here