THL T7 4G mai are pe langa cele descrise si un pret destul de mic, as mai adauga si pretul destul de bun si specific telefoanelor chinezesti . Insa, lista specificatiilor tehnice bune nu se opreste aici pentru acest telefon fabricat de catre THL, trebuie sa mai stiti ca THL este una dintre cele mai vechi firme ce fabrica astfel de telefoane chinezesti, asa cum imi place mie sa le numesc, insa THL T7 este un model proaspat lansat.

Desi in imaginile de prezentare telefonul pare sa aiba dunga neagra si total insestetica in jurul ecranului, este foarte posibil ca in realitate sa nu dam de ea si spun asta deoarece am un Cubot Note S ce in imaginile de prezentare apare cu dunga neagra iar in realitate marginile ecranului sunt cat se poate de subtiri.

sd THL T7 4G, un telefon aparent performant, octa core si cu 3GB RAM

THL T7 4G seamana destul de mult cu un Allview X1 Soul Xtreme, cel putin in partea din spate, insa acest model are un design metalic dar si un senzor de amprente intergrat sub camera foto principala. Per total, as spune ca este ok la capitolul design insa nu straluceste…

CITESTE SI:  Noul UMIDIGI F1 isi dezvaluie dotarile si designul

Straluceste insa la specificatiile tehnice deoarece este dotat cu 4G LTE, 3GB  RAM si procesor cu 8 nuclee, configuratie ce aparent nu ar trebui sa puna niciun fel de probleme in utilizare si sa suporte cu bine jocurile complexe sau o sesiune de multitasking. Dar, ar fi fost ideal ca telefonul sa aiba ecran FHD si sa fie ceva mai subtire, insa nu trebuie sa uitam ca THL T7 are totusi o baterie generoasa.

Specificatiile tehnice le vedeti mai jos, oferta completa AICI

[komper pid=121 category=1]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree