Acasă Tutoriale telefon Tutorial rescriere IMEI pe MediaTEK

Tutorial rescriere IMEI pe MediaTEK

7

Tutorial rescriere IMEI pe MediaTEK – Se pierde IMEI-ul in special datorita rescrierii de versiuni de Android incompatibile sau compatibile incomplet cu modelul de telefon. De cele mai multe ori in acest caz, IMEI-ul va deveni 0, aspect destul de deranjant si de cele mai multe ori telefonul nu mai poate fi folosit in retea. Acum cativa ani, chiar am patit-o personal cu un Huawei Ascend g300 caruia i-am schimbat sistemul de operare si din diverse motive am reusit sa ma aleg cu un IMEI 0. Totusi, telefonul functiona fara probleme si era inregistrat in retea.

Daca detineti un telefon cu procesor MediaTEK si ati pierdut IMEI-ul, iata cum sa-l rescrieti:

Atentie – urmati tutorialul pe propria raspundere! Sub nicio forma nu rescrieti alt IMEI in afara de cel al telefonului vostru. Acest cod se afla pe cutia produsului sau pe certificatul de garantie!

Descarcati programul SN Write Tool si extrageti continutul arhivei intr-un folder pe desktop. Deschideti programul cautand si lansand “SN Writer”:

fg

Vi se va deschide o fereastra ca cea de mai jos:

dfgfg

Nu modificati parametrii din “ComPort” sau “Target Type” – ei trebuie sa arate ca in captura foto de mai sus. Apoi apasati pe “System Config”si faceti urmatoarele modificari:

ererer

Daca aveti un telefon Dual SIM selectati si Dual IMEI – in rest nu bifati altceva! Apoi, sub “DataBase File” selectati pe rand MD1_DB si AP_DB adaugand fisierele necesare, fisiere ce se gasesc in versiunea de firmware a telefonului. BT si WiFi se bifeaza daca doriti sa rescrieti si acesti parametrii.

Apasati acum butonul Save si apoi START. 

ty

Dupa ce apasati butonul START, introduceti IMEI-ul si eventual restul parametrilor daca doriti si WiFi sau Bluetooth si apasati pe OK. Opriti telefonul, scoateti bateria si introduceti cablul USB. Asteptati pana cand IMEI-ul a fost recuperat (primiti mesajul PASS)

7 COMENTARII

  1. nam inteles nimic din acest tutorial nu se specifica daca se fac pasi cu telefonul conectat la pc inainte de a deschide aplicatia sau se conecteaza dupa. ciudat sa nu spui exact pasi dar sa faci un tutorial incomplet.stima

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.