Acasă Telefoane Chinezesti Ulefone Be Touch 2 detalii despre functiile inteligente

Ulefone Be Touch 2 detalii despre functiile inteligente

2

Ulefone Be Touch 2 detalii despre functiile inteligente – Ulefone Be Touch 2 este unul dintre cele mai asteptate si ravnite telefoane chinezesti, raportul specificatii tehnice / pret fiind fara indoiala unul foarte bun. Nu sta rau insa nici pe partea de design sau la restul detaliilor tehnice precum functiile inteligente cu care este dotat.

Dintre toate noutatile tehnice pe care le aduce Ulefone Be Touch 2, gesturile off-screen sunt cele mai practice. Astfel, aceasta inovatie iti permite sa asculti muzica, fara a activa display-ul, chiar si cand telefonul este blocat in modul fingerprint.

Atat timp cat ai activat optinuea de gesturi off-screen si o aplicatie de redare muzica este pornita, poti glisa degetul pe display-ul oprit, in sus sau jos pentru a porni sau opri redarea unei piese sau in stanga/dreapta pentru a derula inainte/inapoi. Aceasta ultima optiune functioneaza chiar si daca melodia este in modul pauza. Aceasta inovatie tehnica se va dovedi folositoare pentru cei ocupati, care vor sa asculte muzica fara a mai pierde timp in meniul diferitelor aplicatii.

betouch2_01

Astfel, poti atinge de doua ori display-ul pentru a-l activa, glisa lateral pentru a debloca telefonul, desena pe touch-screen litera “C” pentru a activa camera foto sau “V”pentru a activa calculatorul. Ulefone Betouch 2 dispune de sapte de astfel de modele de preseturi care pot fi activate prin desenarea lor pe ecran, care permit accsul instant in diferite aplicatii. Daca optiunea fingerprint este activata, telefonul trebuie mai intai deblocat, insa.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=ADozd2U2_7I[/wpsm_video]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here