Acasă Telefoane Chinezesti Ulefone F2 in primul video, un Samsung Galaxy S8 din China

Ulefone F2 in primul video, un Samsung Galaxy S8 din China

0

Ulefone F2 in primul video, un Samsung Galaxy S8 din China, asa am putea sa-i spunem fara probleme acestui terminal. A fost anuntat acum 2 saptamani si credeam la inceput ca poate fi numai un zovn sau o incercare a chinezilor de a impresiona.

Discutam iarasi despre un terminal cu display ce ocupa aproape toata suprafata frontala. De data aceasta, nu s-a mai apelat la Xiaomi Mi Mix pentru inspiratie, varful de gama Samsung este “vinovatul”.

Nu trebuie sa fim insa rai, telefonul arata bine de tot si va rula cu 8 GB RAM. De altfel, nu are cum sa nu arate bine din moment ce copiaza poate cel mai bun smartphone al momentului. Chinezii de la Ulefone au apelat la un display de tip 18.5:9 “infinity display”, clar insa nu discutam de acelasi panou.

AICI, am prezentat o clona chinezeascca ieftina de S8, vedeti in articolul respectiv ca exista diferente intre acest Ulefone F2 si clona ieftina. In primul rand, ecranul are 5.7″ si nu exista marginile negre, cea superioara si inferioara cu care clona este dotata.

Ecranul clonei ieftine, cea de slaba calitate:

Am subliniat cu rosu zona “moarta”, este practic un ecran de 5.5″ bagat intr-o carcasa frumoasa. Cu Ullefone F2 nu se intampla asta, observam in video.

Cei de la Ulefone au clonat oarecum si sistemul de operare, vedem in clip si cateva functii noi. Tot in clip, observam pana si imaginea de fundal tipic Samsung, insa nu si spatele telefonului.

Alte detalii nu cunoastem pana acum, suntem curiosi in legatura cu restul dotarilor si pret. Clipul video este mai jos:

Iata si alte telefoane asemanatoare, cel de la Bluboo si cel de la Leagoo:

LEAGOO KIICAA S8, alternativa sau replica de Samsung Galaxy S8?

Bluboo S8 anuntat oficial, alta clona de lux pentru Samsung S8

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.