Connect with us

Telefoane Chinezesti

Ulefone Gemini cu doua camere foto, primele specificatii oficiale si pret

Published

on

Ulefone Gemini cu doua camere foto, primele specificatii oficiale si pret pentru acest nou telefon sub brand chinezesc si unul dintre primele ale companiei Ulefone ce va fi dotat cu 2 camere foto. Este ciudat totusi ca aceasta companie a anuntat intai modelul Ulefone Gemini Pro cu Helio X27 (tot cu 2 camere) si abia dupa a prezentat specificatiile modelului despre care vom discuta putin in acest articol.

Cateva dintre specificatiile tehnice ale telefonului Ulefone Gemini au fost date publice cu putin timp in urma, acesta va fi dotat cu doua camere foto, una principala de 13 MP si una de 5MP, captura video urmand sa se faca la rezolutie FHD, camera secundara pentru fotografii de tip selfie va avea un senzor de 8MP.

Ulefone Gemini

Procesorul va fi unul care va rula pana la 1.2GHz, insa nu ni se specifica daca este un octacore sau un quadcore, urmeaza sa fie dotat si cu 3GB memorie RAM dar si cu 32GB stocare interna plus posibilitatea de a introduce un card de memorie.

Advertisement

Ulefone Gemini va avea si un display cu o diagonala de 5,5′ plus rezolutie 1080p FHD, design unibody si probabil senzorul de amprente (daca va exista) va fi introdus in butonul “home”, insa informatii oficiale referitoare strict la acest capitol nu au fost facute publice, pozele oferite de catre companie nu ne arata din pacate si partea frontala a telefonului.

Ulefone Gemini 1

Avand in vedere ca acest telefon nu straluceste la capitolul specificatii tehnice, pretul va fi in jur de 170 USD, probabil si mai ieftin in cadrul unor oferte. El se alatura astfel altor cateva telefoane chinezesti cu 2 camere foto, Doogee Shot 1, Elephone MAX sau Bluboo Dual, reprezinta numai cateva exemple.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des