baterie

Ulefone Mix 2, telefon nou cu display de 5.7″, 18:9

Ulefone Mix 2, telefon nou cu display de 5.7", 18:9

Ulefone Mix 2, telefon nou cu display de 5.7″, 18:9 si cel putin pana in acest moment, este vorba despre un zvon. Ciudate denumiri au telefoanele chinezesti, toate incearca sa copieze brandurile renumite.

Prima varianta, Ulefone Mix, a fost sau este o clona de Xiaomi Mi Mix. Celor de la Ulefone nu putea sa le lipseasca si o clona de Samsung Galaxy S8!

Ulefone Mix 2

Ulefone Mix 2, telefon nou cu display de 5.7", 18:9

Astfel, se naste acest Ulefone Mix 2, probabil ca va fi un telefon accesibil. Nu este singurul chinezesc cu display de 5.7″ si raport 18:9, sunt deja foarte multe. Din pacate, am fost cu ochii pe toate si niciunul nu se ridica la nivelul asteptarilor, ma refer la design. Daca sunteti interesati de un astfel de telefon disponibil si in Romania, Bluboo S8 poate fi o alegere destul de buna.

ulefone mix 2
ulefone mix 2

Ulefone Mix 2 nu va fi insa foarte performant, asta in cazul in care dam crezare zvonurilor aparute de curand. Trebuie sa retinem ca acest telefon nu apare pentru moment pe site-ul oficial.

Ulefone Mix 2, telefon nou cu display de 5.7", 18:9

Cunoastem totusi o buna parte a dotarilor, este posibil ca multe dintre ele sa fie si reale, cam asa se intampla in cazul telefoanelor chinezesti.

  • Procesor cu 4 nuclee de tip MediaTek MT6737 (posibil o versiune noua)
  • 2GB RAM
  • 16GB ROM
  • 2 camere foto principale
  • Baterie cu capacitatea de 3300 mAh
  • Android 7 Nougat, 4G, senzor amprente
  • Display cu diagonala de 5.7″, rezolutie 720 x 1440 pixeli, sticla 2.5D, tehnologie IPS.

Telefonul arata bine din pozele de prezentare, avand in vedere ca dotarile nu sunt chiar de top, pretul va fi si el unul atractiv. Este posibil sa vedem acest telefon disponibil in mai multe versiuni.