Acasă Telefoane Chinezesti Ulefone MIX anuntat si el, design tri-bezel-less!

Ulefone MIX anuntat si el, design tri-bezel-less!

0

Ulefone MIX anuntat si el, design tri-bezel-less! Si stiti ce inseamna asta, un alt telefon chinezesc ce imita aspectul unui Xiaomi Mi Mix, cei de la Ulefone nu anuntasera nimic de genul acesta pana acum.

Clar, aceste companii trag cu ochiul unele la altele, probabil folosesc aceleasi piese, aceleasi ecrane si posibil, o fabrica comuna. Difera numai logo-ul de pe carcasa si interfata de utilizator, poate si gusturile potentialilor clienti in materie de design.

Desigur, cine prefera un Ulefone va cumpara un Ulefone, cine vrea un Leagoo sau un Elephone, se va indrepta spre ele.

Din experienta, va spun ca toate sunt la fel. Adica ok, insa fara mari pretentii!

Ulefone MIX are acum parte si de un prim teaser video, il vedeti si voi mai jos:

Un aspect este totusi interesant, telefonul va avea un raport intre suprafata frontala si display de 90.2%, cel putin asta declara producatorul.

Se anunta lansare in luna septembrie a acestui an. Este interesant ca acum cateva luni (MEC 2017), cei de la Ulefone anuntau ceva de ganul asta, era vorba atunci de Ulefone F1. Nu se stie de ce au renuntat la F1 si au adus acest MIX, probabil denumirea de “MIX” atrage si vinde mai bine.

Asteptam si noi detalii suplimentare legate de Ulefone MIX, pana acum, nu stim nimic despre dotari!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here