Connect with us

Telefoane Chinezesti

Ulefone MIX 3, primele informatii in mod EXCLUSIV

Published

on

Ulefone MIX 3

Ulefone MIX 3, primele informatii in mod EXCLUSIV (pentru Romania) apar tot aici la androidro.ro, discutam acum despre generatia nr 3 de la Ulefone.

Observam ca cei din China nu au absolut nicio problema in a lansa telefoane pe banda rulanta. Nu este greu pentru ei, nu se gandesc foarte mult inainte de anuntarea unui nou produs. Nu au departamente separate, totul se face intr-un singur birou.

Mai putin sau mai mult conteaza asta, depinde din ce punct de vedere vrem sa privim. Aceste telefone sunt detestate de unii si preferate de altii.

Advertisement

Nu cred ca au trecut multe luni de cand cei de la Ulefone au anuntat primul MIX (august 207), la scurt timp a aparut si Mix 2, acum, la final de 2017, vorbim deja de Ulefone Mix 3!

Ulefone MIX 3

Ulefone MIX 3

Ulefone Mix 3 va aparea in 2018 si seamana destul de mult cu Xiaomi Mi Mix 2, nici nu ne asteptam la altceva. Sunt disponibile si cateva specificatii tehnice.

Astfel, aflam ca aceste detalii tehnice sunt comune si intalnite la ora actuala pe o gramada de modele. Acesta este si motivul pentru care spuneam anterior ca nu este greu pentru ei sa lanseze mereu produse noi.

Ulefone MIX 3

Ulefone MIX 3

Procesor MediaTek MT6750T, display de 5.7″ cu rezolutie 720 x 1440 pixeli, 4GB RAM si 64GB stocare interna. Vor exista 2 camere foto principale, una de 13MP si alta de 5MP, cea pentru selfie are un senzor de 8MP.

Acumulatorul are o capacitate de 3450 mAh, exista si senzor de amprente, conectivitate 4G Dual SIM, sistemul de operare va fi un Android 7.0 Nougat.

Advertisement

Ulefone MIX 3, primele informatii in mod EXCLUSIV

Ulefone Mix 3 nu este un telefon urat, nu asta este problema acestor terminale. Acest mobil are camera foto pentru selfie la baza ecranului, camerele foto principale ies in evienta, carcasa este una de tip unibody, finisare metalica.

In mod normal, acest telefon nu ar trebui sa coste foarte mult, as spune ca in jur de 150 sau maxim, 170 USD.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des