Acasă Stiri Android Si Noutati Ulefone Power si test al functiei Quick Charge

Ulefone Power si test al functiei Quick Charge

0

Ulefone Power si test al functiei Quick Charge – Ulefone a facut public testul oficial legat de functia Quick Charge cu care este dotat incarcatorul telefonului 9V/2~3A Pump Express Plus, clip in care putem vedea cum bateria de 6050mAh fabricata de catre Sony, acumulator de tip li-polymer se incarca in numai 2 ore, cu toate ca vorbim totusi de o baterie cu o capacitate uriasa.

ddd Ulefone Power si test al functiei Quick Charge

In clipul video pe care-l puteti vedea in acest articol, telefonul Ulefone Power se incarca pana la 25% in 30 minute, 51% in decurs de o ora, 77% in 90 minute si incarcarea completa se realizeaza in 117 minute. 

Acumulatorul Sony gazduieste si un chipset controler pentru a gestiona corect si a stabiliza tensiunea intrata si iesita oferind protectie in caz de alimentare cu o tensiune mai mare sau pentru afisarea corecta si in timp real a capacitatii acumulatorului.

Clip video (viteza rapida)

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=2aCLLTd0E0A[/wpsm_video]

Clip video (viteza normala)

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=w4tk3Q3tLuc[/wpsm_video]

[komper_form advanceselect=yes/no noheader=yes/no newwindow=yes/no maxitem=xcategory=x ]

[komper pid=7 category=1]

Pagina oficiala a produsului, AICI. Mai multe despre Ulefone Power AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here