UMi lanseaza modelul Diamond X, pret mai mic dar mai slab dotat, acest nou telefon costa 79.99 USD si pretul este anuntat chiar de catre compania producatoare, asta inseamna cam cu 20 sau 30 de dolari mai putin fata de versiunea Diamond. Modelul X inca nu a ajuns in magainele online, probabil ca in curand se va intampla si asta, este totusi un pret ok pentru specificatiile sale tehnice.

UMi lanseaza modelul Diamond X, pret mai mic dar mai slab dotat

Mari diferente nu sunt intre cele doua modele, trebuie sa stiti ca Diamond X este versiunea mai slab dotata si teoretic, cei de la UMi ar fi putut lansa inca de la inceput acest telefon in doua variante, telefonul este un fel de UMi London restilizat, asa cum a procedat compania cu multe dintre telefoanele sale in 2016, UMi fiind de altfel si producatorul care a fost destul de activ in acest an in materie de telefoane chiezesti, as spune ca ei si cu cei de la Elephone sunt primii daca ar fi sa alcatuim un TOP.

CITESTE SI:  Ulefone X - primul clip video oficial, aflam si cateva detalii

1477994617283698 UMi lanseaza modelul Diamond X, pret mai mic dar mai slab dotat

Iata un test al bateriei, observam si partea de design dar si putin din interfata Android Marshmallow.

Revenind la UMi Diamond X, multe nu ar mai fi de spus, compania il promoveaza ca fiind un model destul de rezistent, are mai putin RAM fata de modelul anterior dar si un chipset diferit. Ramane totusi ecranul de 5″ cu rezolutie HD 720p, acelasi design si aceleasi elemente de conectivitate, avem numai 2GB RAM dar tot 16GB interna, ramane si bateria Sony dar si acelasi senzor al camerei foto de 8MP, se pastreaza si tehnologia 4G LTE FDD.

Observam mai jos si o comparatie intre Diamond si Diamond X:

diamond-x UMi lanseaza modelul Diamond X, pret mai mic dar mai slab dotat

Oferta pentru varianta Diamond poate fi vazuta AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord