Acasă Telefoane Chinezesti UMi LONDON, o noua aparitie in lumea telefoanelor din China, pret mic!

UMi LONDON, o noua aparitie in lumea telefoanelor din China, pret mic!

0
nofollow

UMi LONDON este o aparitie destul de recenta, inca un telefon ce isi insuseste numele unei capitale si nu este singurul, am avut Roma, Paris si Vienna si cred ca lista poate continua insa nu acesta este subiectul articolului.

De data asta, UMi LONDON nu se mai bucura de specificatiile tehnice ale modelelor Super sau Touch, insa avantajul este pretul destul de bun in comparatie cu specificatiile sale tehnice dar si partea de design, destul de ok pentru acest pret adica in jur de 70 de dolari. 

5555 UMi LONDON, o noua aparitie in lumea telefoanelor din China, pret mic!

Si remarc partea de design mai ales prin prisma faptului ca ma duce cu gandul spre un Xiaomi Mi5 sau un Galaxy S6, cel putin partea din spate a telefonului UMi LONDON, insa si in rest arata destul de bine, fabricat din aluminiu si cel putin in imaginile de prezentare este un telefon frumos si nu ne nuce cu gandul catre un pret mic, apreciez si rama eleganta metalica dar si curbura carcasei spate.

dfdf UMi LONDON, o noua aparitie in lumea telefoanelor din China, pret mic!

Conectivitatea 4G este fara indoiala marele minus al acestui telefon, insa au ales sa suplineasca acest minus printr-un ecran bun si spun asta deoarece este un panou produs de SHARP, rezolutie HD 720 p la o diagonala de 5″ 2.5D si la acest pret este un lucru mai mult decat satisfacator.

Camera foto foloseste si ea un senzor ce poate face o figura frumoasa si asta deoarece intalnim Sony IMX 419 de 8MP, camera frontala avand insa o rezolutie slaba, numai 2MP.

hhh UMi LONDON, o noua aparitie in lumea telefoanelor din China, pret mic!

In rest nimic special in cazul lui UMi LONDON, adica ceva clasic pentru un telefon chinezesc si pentru pretul sau, 1GB memorie RAM si 8GB stocare interna, 3G,Bluetooth 4.0,GPS,GSM,WiFi, baterie cu o capacitate de 205o mAh, procesor MediaTEK MTK6580 un quad core ce ruleaza la 1.3GHz si o placa grafica de tip Mali 400.

Sistemul de operare este Android 6.0 Marshmallow si este posibil ca acest telefon sa ajunga si la noi in tara, asta este posibil deoarece mai sunt importatori care au adus pana acum si alte modele de telefoane UMI. Daca in China el costa 70 de dolari, posibil ca in Romania sa coste putin peste 100 USD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here