UMi London, un telefon rezistent, cu o tehnologie noua pentru sticla de protectie

UMi London – UMi face o treaba buna cu lansarile si astfel ne trezim cu multe modele, la preturi bune si cu specificatii de luat in calcul in multe cazuri. Am mai discutat despre UMi, chiar zilele trecute mai precis despre UMi Touch si UMi Super, doua telefoane ce se afla in teste la androidro.ro si care s-au descurcat exemplar pentru categoria lor de pret.

UMi London este cumva “fratele mai mic” , avand specificatii mai putin surprinzatoare dar si un pret pe masura, adica este un dispozitiv intr-adevar de buget.

UMi-London-960x614 UMi London, un telefon rezistent, cu o tehnologie noua pentru sticla de protectie
Este prezentat drept un telefon “rugged” care ar trebui sa reziste la socuri puternice, sticla care protejeaza ecranul Sharp de 5 inch fiind una speciala cu tehnologia DG Twin-Shield pe 2 straturi care ar trebui teoretic sa reziste destul de bine loviturilor si zgarieturilor. Restul telefonului este construit din plastic iar rama este din aluminiu.

Dupa cum spuneam, nu putem avea prea multe pretentii la capitolul hardware, avem o configuratie oarecum tipica pentru un dispozitiv de buget. Procesor MediaTek MT6580 quad-core, 1GB de RAM, o camera cu senzor SONY IMX149 de 8 MP si un ecran Sharp de 5 inch HD.

Specificatii complete:

[komper pid=183 category=1]

Poate ecranul sa exceleze, insa intalnim rezolutie HD deci nu putem sa ne asteptam la o desitate prea mare a pixelilor dar pentru 5″ cred ca este suficient. Componentele par de calitate, avem camera Sony, baterie Sony, ecran Sharp, sticla rezistenta la socuri, si un design care imi aduce putin aminte de Xiaomi Mi5.

UMi-London-4 UMi London, un telefon rezistent, cu o tehnologie noua pentru sticla de protectie
Nu ma pot pronunta decisiv asupra acestui telefon, pe hartie pare destul de bun ca multe alte telefoane insa care dezamagesc putin cand le tii in mana, sper sa nu fie cazul si aici pentru ca UMi Touch si UMi Super au facut o figura frumoasa in teste, pe UMi London il veti vedea aici pe androidro.ro adus tot din China.

Pana atunci, London este disponibil la presale pana pe 31 iulie in cadrul magazinului Gearbest.

CITESTE SI:  UMIDIGI S, un telefon mobil nou dintr-o serie noua

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here