Acasă Telefoane Chinezesti UMi Plus Extreme se va lansa in curand, compania trece la un...

UMi Plus Extreme se va lansa in curand, compania trece la un alt nivel! Exclusiv!

0
nofollow

UMi Plus Extreme va fi urmatorul telefon pe care compania se pregateste sa-l lanseze si se pare ca astfel cel de la UMi fac un pas inainte si incearca cu un model de telefon mai bun dar si mai scump, asta se va intampla pana la sfarsitul anului 2016, informatia este sigura si mi-a fost furnizata chiar de ei printr-un mail.

Stim ca cei din China mai exagereaza cu lansarile si cu modelele, le mai amana sau le mai sucesc, speram ca asta sa nu se intample si cu UMi Plus Extreme! Din fericire, pot sa va dau si cateva dintre specificatiile sale tehnice dar si poze cu acest model, retineti ca tot la androidro.ro vedeti in premiera in Romania cum arata acest model si dotarile sale!

umi-plus-extreme-1 UMi Plus Extreme se va lansa in curand, compania trece la un alt nivel! Exclusiv!

Pot spune insa ca cei de la UMi nu prea stau bine la capitolul inspiratie, partea de design este destul de asemanatoare cu modelele lansate anterior, mi-ar face placere sa scoata si altceva, sa lucreze mai mult la acest capitol.

plus-%c2%afs%c2%a6%c2%b53 UMi Plus Extreme se va lansa in curand, compania trece la un alt nivel! Exclusiv!

Legat de dotarile sale, UMi Plus Extreme va veni direct cu Android 7.0 Nougat, va avea doua versiuni de culoare, va costa 300 de dolari si va avea numai putin de 6 GB RAM plus display de 5.5″ cu rezolutie HD.

plus-%e9%ab%98%e9%85%8d%e7%89%88092201 UMi Plus Extreme se va lansa in curand, compania trece la un alt nivel! Exclusiv!

Cel mai interesant aspect este legat de procesor, acesta va fi dotat cu MediaTEK Helio P20 MT6757, procesor ce ruleaza la 2.3 GHz, 64 bit fabricat pe o tehnologie de 16nm, procesorul a fost lansat in cadrul MWC 2016 de la inceputul anului.

8 UMi Plus Extreme se va lansa in curand, compania trece la un alt nivel! Exclusiv!

UMi Plus Extreme este numele provizoriu, cel putin asa declara compania, este probabil ca acest telefon sa-si pastreze acest nume sau sa fie “botezat” altfel! De mentionat si ca acest terminal va fi printre primele telefoane dotate cu MediaTEK Helio P20 MT6757 si cu siguranta ca vom avea maimulte detalii in zilele viitoare, ma gandesc la camera, stocare si acumulator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here