Acasă Telefoane Chinezesti UMi Plus se lanseaza si el in curand, iata primele detalii! EXCLUSIV

UMi Plus se lanseaza si el in curand, iata primele detalii! EXCLUSIV

1
nofollow

UMi Plus se va lansa in curand, de fapt chiar zilele acestea in cadrul IFA Berlin, cel putin asta mi se sugereaza in mail-ul pe care l-am primit eu de la ei astazi. cred ca 2016 a fost un an bun pentru compania UMi, eu am testat 3 modele de telefoane de la ei pana acum si am fost multumit de ele, desigur ca intotdeauna ma raportez la specificatii/pret.

7 septembrie este data la care se va lansa si in afara de 2 poze, cei de la UMi nu mi-au trimis si specificatiile tehnice sau macar cateva dintre ele, insa ai au scris ca va fi un Samsung Galaxy S7 Mini, desigur ca mai si exagereaza putin…

In pozele de mai jos il vedem pe UMi Plus in exclusivitate la androidro.ro, de altfel, este si primul site din Romania care da aceasta stire, in curand voi veni si cu alte detalii despre acest telefon!

umi plus 2 UMi Plus se lanseaza si el in curand, iata primele detalii! EXCLUSIV

umi plus 1 UMi Plus se lanseaza si el in curand, iata primele detalii! EXCLUSIV

Vedem in acest caz un telefon unibody si cu o constructie metalica, senzor de amprente integrat in butonul home, USB reversibil, posibil difuzoare stereo, per total un telefon care arata bine si cred ca cei de la UMi il vor dota cu un hardware puternic.

1 COMENTARIU

  1. Foloseste UMI un timp mai lung si vezi problemele care apar … vezi ca sunt destui utilizatori pe net care sustin acest lucru si nu vorbesc doar de Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here