UMI Super, un super telefon cu pretentii de flagship si pret bun  – chiar asa si este, consider ca am descris foarte bune telefonul direct din titlu, este interesant insa ca ma intrebati despre acest model de telefon, am observat asta in mai multe articole. Daca ce am vazut pana acum la UMI nu m-a impresionat si vorbesc in special despre modelul Rome, de ceva vreme vad ca eu intors oarecum foaia si au dat-o pe telefoane solide cu specificatii tehnice excelente, primul model pe care am pus ochii a fost UMI Touch si acum acest model, adica UMI Super.

umi super UMI Super, un super telefon cu pretentii de flagship si pret bun

E ciudat ca aceste telefoane au prins destul de bine la npi in tara si spun ciudat deoarece telefoanele care “merg” cel mai bine la noi sunt cele cu preturi de maxim 100 USD, cred insa ca multi si-au dat seama ca telefoanele chinezesti pot fi o afacere mai mult decat buna si sa economiseasca ceva banuti. Asta deoarece nu sunt mari diferente intre ele si modele din aceasta gama ce se vand la noi in tara, ma refer la modelele cu specificatii identice sau asemanatoare.

45tt4t4et4 UMI Super, un super telefon cu pretentii de flagship si pret bun

CITESTE SI:  (P) Vernee M6, design elegant - 6.9 mm, display 18:9 de 5.7"

 

TomTOP are o promotie speciala legata de UMI Super si va pot oferi si cuponul  FB5OFF, cupon ce scade pretul telefonului cam cu 50 de lei. De ce este interesant acest smartphone? Pai specificatiile tehnice va lamuresc, fara dubii:

[komper pid=149 category=1]

Am vazut in materialul video de prezentare ceva legat de Foxconn (companie taiwaneză care produce componente electronice de calitate) si observ ca cei de la UMI au vrut sa dea un plus de incredere prin acest telefon si prin componentele de calitate, observ si un design metalic dar si o constructie ce pare premium.

Desigur ca telefonul nu este fabricat de Foxconn ci numai portul USB reversibil, insa si ecranul este unul de calitate de la Sharp iar camera foloseste si ea un senzor produs de catre o companie de talie mondiala, Panasonic mai exact. Promotia aferenta acetsui UMI super este disponibila in cadrul magazinului.

Pentru o perioada limitata si numai pentru primele 200 de bucati, puteti folosi codul 40UmiSuper, cod de reducere ce scade pretul cu 40 de dolari!

UMI Super, un super telefon cu pretentii de flagship si pret bun

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree