Connect with us

Telefoane Chinezesti

UmiDigi X, telefon mai ieftin cu senzor de amprente in display

Published

on

UmiDigi X are parte de o prima imagine oficiala, in ea ni se specifica in mod clar ca va fi un telefon cu senzor de amprente integrat in display. Asta inseamna ca se apuca si firmele mai mici din China sa produca asa ceva, preturile vor fi mult mai bune fata de rivalii mai mari.

Astfel, UmiDigi X ar putea fi cel mai ieftin smartphone cu senzor de amprente integrat in display. Problema este ca o astfel de tehnologie, nu poate fi folosita cu un display IPS LCD. Deci, vom asista si la primul UmiDigi cu ecran OLED/AMOLED.

UmiDigi X

UmiDigi X

UmiDigi X

Nu putem decat se ne bucuram, un AMOLED inseamna culori mult mai placute, un negru adanc, contrast de note 10 si un consum mai mic de energie (pixelii negri nu sunt iluminati). Mai exact, este iluminata numai portiunea din ecran care afiseaza imagini, nu tot panoul in acelasi timp.

Apoi, daca scapam de senzorul de amprente amplasat in mod traditional, carcasa ramane mai curata si este posibil sa asistam inclusiv la o camera de selfie retractabila. Fara notch, este un trend ce a prins forta in 2019 si speram sa nu se opreasca.

Advertisement

Chiar si asa, UmiDigi X ar putea deveni cel mai ieftin smartphone de pe piata cu senzor de amprente integrat in display. Nu ne vom astepta sa primim un senzor super rapid si nici unul cu o acuratete foarte mare, este totusi un inceput si de ce nu, unul de laudat.

Restul detaliilor tehnice nu au fost inca dezvaluite, nu cunoastem niciun amanunt in plus. Clar va avea un procesor MediaTEK, ramane de vazut daca vor tinti direct in partea de sus a dotarilor sau daca se vor multumi cu mai putin.

Stim clar ca va exista acest telefon, dar despre momentul in care el va aparea, nu s-a specificat nimic.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Anonim

  iulie 1, 2019 at 12:21

  Pna acum da, nu se putea folosii pe un display care nu e amoled, dar de acum incolo o sa fie, tocmai ce a lansat BOE display care nu e amoled si poate folosi amprenta in ecran.

  boe-display-a-dezvoltat-un-ecran-lcd-capabil-sa-suporte-cititor-de-amprenta/

 2. Cosmin

  iulie 1, 2019 at 12:30

  Bun, asteptam si telefoanele cu asa ceva, probabil mai ieftine. Un LCD este mai accesibil fata de un OLED.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des