Acasă Telefoane Chinezesti UMIDIGI Z1 Pro, acelasi design zi de zi, un deja vu cu...

UMIDIGI Z1 Pro, acelasi design zi de zi, un deja vu cu 8GB RAM

0

UMIDIGI Z1 Pro, acelasi design zi de zi, un deja vu cu 8GB RAM? Se pare ca mai nou, telefoanele chinezesti se copiaza intre ele si au renuntat pentru moment sa traga cu ochiul la marii producatori, UMIDIGI Z1 Pro este in prim plan azi.

Se pare ca acest terminal nou si anuntat oficial deja de catre companie va veni in doua variante, cea PRO si una “normala”, se zvoneste ca varianta PRO va fi cel mai bun telefon produs pana acum de catre UMIDIGI si ca va costa nu mai putin de 490 USD!

AM spus “deja vu” deoarece cred ca aceasta companie sufera rau de tot la capitolul creativitate, absolut toate telefoanele lansate de ei in ultima perioada seamana izbitor de mult. In plus, acest UMIDIGI Z1 Pro pare a fi copiat dupa Ulefone Gemini Pro, partea din spate pare trasa la indigo.

Deja pe site-ul oficial vedem si detalii legate de aceste doua modele, acolo a inceput si un concurs, utilizatorii isi pot lasa adresa de mail pentru a primi noutati legate de dotarile tehnice.

UMIDIGI Z1 Pro, primul telefon cu 8GB RAM?

Se pare ca da, sau cel putin va fi printre primele telefoane cu aceasta memorie RAM, posibil si ca alti producatori din China sa incerce sa atraga atentia si sa anunte modele cu 8GB RAM, insa acesta apare deja pe site-ul oficial, asta inseamna ca nu discutam despre zvonuri!

Pelanga 8GB RAM, UMIDIGI Z1 Pro va avea si 128 GB ROM, varianta mai slaba (daca putem spune asa) va fi dotata cu 6GB RAM si 64 GB stocare, nicio veste momentan despre ce procesor va avea acest telefon!

Ni se promite insa un design de lux, display AMOLED si o grosime de numai 6.95 mm in grosime. Este un design riscant, ma intreb ce baterie va avea acest telefon si cat de bine va face fata celor 8GB RAM si inevitabil, procesorului puternic. Toate astea in conditiile in care ni se promite o grosime de numai 6.95 mm! Puteti arunca o privire AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here