Connect with us

Telefoane Chinezesti

UMIDIGI Z2, imagini cu un iPhone X chinezesc

Published

on

UMIDIGI Z2, imagini cu un iPhone X chinezesc, noi imagini cu acest telefon mi-au fost trimise direct de catre companie. Multe detalii tehnice legate de acest nou UMIDIGI Z2 nu exista, producatorul ne promite, pentru moment, 4 camere foto (2 principale si doua secundare) dar si NFC.

Am putea crede ca UMIDIGI Z2 va fi propulsat de un procesor Snapgragon, acest NFC (near-field communication) ne duce cu gandul la asa ceva. Nu cred ca este cazul, cei de la UmiDigi ar fi profitat de ocazie si procesorul ar fi fost cap de afis. Va fi un MediaTEK, stim ca sunt procesoare MTK capabile de NFC.

 

Advertisement

Alte detalii tehnice nu avem, observam insa detalii complete legate de design. USB reversibil, 2 camere foto, senzor de amprente, capac spate din plastic si ecranul cu “breton”. Este vorba de acel “notch” celebru (sau nu) pe iPhone X. In mod cert, ecranul lui UMIDIGI Z2 nu se va ridica la nivelul telefonului Apple, ramane de vazut in ce mod va fi simulat acest “breton”.

 

Partea din spate seamana destul de mult cu cea intalnita acum pe UmiDigi S2, difera pozitionarea acelui LED flash. Ramane de vazut ce diagonala va avea acest display, probabil va fi de 6″.

Advertisement

 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. greta

  ianuarie 22, 2018 at 10:06

  de unde sti ca in mod ecranul nu se ridica la nivelul celui de la apple ? Ai avut fizic telefonul in proba ? interesant este ca si mentionezi citez alte detalii technice nu avem inceiat citatul

 2. greta

  ianuarie 22, 2018 at 10:08

  de unde sti ca in mod cert ecranul nu se ridica la nivelul celui de la apple ? Ai avut fizic telefonul in proba ? interesant este ca mentionezi : citez -alte detalii technice nu avem- incheiat citatul

 3. Cosmin

  ianuarie 22, 2018 at 12:50

  Pai daca nu sunt oferite alte detalii tehnice, asta e! Nu vad unde exista problema. Tu crezi ca acest Umidigi Z va avea un display produs de Samsung si unul care se ridica la nivelul celui prezent pe X? Esti liber sa crezi ce vrei…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des