baterie

UMIDIGI Z2, imagini cu un iPhone X chinezesc

UMIDIGI Z2, imagini cu un iPhone X chinezesc

UMIDIGI Z2, imagini cu un iPhone X chinezesc, noi imagini cu acest telefon mi-au fost trimise direct de catre companie. Multe detalii tehnice legate de acest nou UMIDIGI Z2 nu exista, producatorul ne promite, pentru moment, 4 camere foto (2 principale si doua secundare) dar si NFC.

Am putea crede ca UMIDIGI Z2 va fi propulsat de un procesor Snapgragon, acest NFC (near-field communication) ne duce cu gandul la asa ceva. Nu cred ca este cazul, cei de la UmiDigi ar fi profitat de ocazie si procesorul ar fi fost cap de afis. Va fi un MediaTEK, stim ca sunt procesoare MTK capabile de NFC.

 

Alte detalii tehnice nu avem, observam insa detalii complete legate de design. USB reversibil, 2 camere foto, senzor de amprente, capac spate din plastic si ecranul cu “breton”. Este vorba de acel “notch” celebru (sau nu) pe iPhone X. In mod cert, ecranul lui UMIDIGI Z2 nu se va ridica la nivelul telefonului Apple, ramane de vazut in ce mod va fi simulat acest “breton”.

 

Partea din spate seamana destul de mult cu cea intalnita acum pe UmiDigi S2, difera pozitionarea acelui LED flash. Ramane de vazut ce diagonala va avea acest display, probabil va fi de 6″.