Acasă Firmware Allview Update Firmware Android Allview V1 Viper 4Gb

Update Firmware Android Allview V1 Viper 4Gb

2

ATENTIE, acest update de firmware este oferit de Allview, fiind unul oficial nu veti pierde garantia aparatului. Acest firmware se adreseaza variantei cu 4 GB memorie interna. Nu incercati sa instalati acest firmware pe niciun alt telefon Allview sau alta marca.

Acest update rezolva unele dintre problemele semnalate de catre utilizatori cum ar fi : o noua interfata pentru meniul camerei, ofera o imbunatatire stabilitate software si de autonomie si remediaza unele buguri semnalate anterior.

Procedura de update explicata in imagini cat si fisierele  necesare desfasurarii operatiunii de aflati pe site-ul oficial Allview.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

  1. Salut, pe site-ul allview, nu mai apare nimic despre allview viper v1 4gb, de unde mai pot lua un firmware & pasii de instalare? Am un tel care a inceput sa nu mai “vada” camera, dupa care nu se mai deschidea, am scos si reintrodus bateria , se dechide cind are chef, se opreste , nu mai vede simuri etc. Ma gindeam sa mai incerc o resoftare inainte de ghena. Multam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here