Acasă Firmware Allview Update Firmware Android Pentru Allview X2 Soul

Update Firmware Android Pentru Allview X2 Soul

2

Update Firmware Android Pentru Allview X2 Soul

Asa cum a anuntat acum ceva vreme, Allview lanseaza un update oficial pentru Allview X2 Soul, unul dintre cele mai performante telefoane pe care il au in oferta.

Asa cum ne promit, vom avea parte in toamna aceasta de actualizari firmware pentru mai multe modele de telefoane si tablete, dovedind ca isi respecta clientii. Chiar au lansat o campanie in acest sens, campanie intitulata “Toamna update-urilor la Allview”

u Update Firmware Android Pentru Allview X2 Soul

Revenind la Allview X2 Soul, el primeste versiunea Android 4.4.2 KitKat, versiune oficiala si oferita OTA, procedura de instalare fiind mult simplificata via OTA.

Avantajele acestui update:

-actualizarea sistemului de operare Android de la 4.2.2 Jelly Bean la 4.4.2 KitKat;
-o interfata mai noua pentru meniul de setari rapide;
-o noua interfata pentru aplicatia Setari;
-widget imbunatatit pentru optimizarea memorie RAM;
-viteza de procesare imbunatatita;
-remedierea unor BUG-uri minore;
-aplicatie pentru un management mai eficient al resurselor ( Curatare memorie, optimizator energie, -monitorizare trafic, administrare aplicatii).

Pentru majoritatea produselor, modificarile aduse de update-urile la Android 4.4. oferite de Allview se observa in primul rand la viteza de rulare a aplicatiilor. Astfel, sistemul devine mai cursiv, mai usor de accesat si mai intuitiv. Totodata, mai multe aplicatii au un design mai atractiv si inovativ.

Spre exemplu, galeria de imagini este structurata pe foldere, iar imaginile pot fi vizualizate in functie de data la care au fost realizate, de persoanele care apar in fotografii ori in functie de locatie.

2 Update Firmware Android Pentru Allview X2 Soul

De asemenea, update-ul Android 4.4 aduce aplicatii noi precum cea de compas sau functii noi care vin in intampinarea nevoilor consumatorilor.

 

Spre exemplu, managerul de aplicatii contine acum toate functiile utile precum optimizatorul de energie, functia de monitorizare trafic, dar si cea de curatare de memorie doar prin miscarea telefonului.

De asemenea, la optiunea de setari rapide exista acum si o bara de reglare a luminozitatii, precum si un buton de eliberare a memoriei.

Procedura de instalare plus informatiile necesare le gasiti AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here