Connect with us

Update la Android 11 pentru televizoare, anuntul Allview facut chiar astazi si veste buna pentru posesorii de astfel de dispozitive, cele sub acest brand. Si chiar trebuie laudati pentru initiativa, este o dovada a faptului ca sunt interesati de produsele pe care le vand si in primul rand, de clienti.

Inca astept si eu un update la TV-ul TCL cu Android, dar astept de ceva vreme, nimic oficial pana acum (din 2021). Trecand peste acest mic amanunt, aflam ca Allview detine distinctia de a fi singurul brand romanesc care a incheiat un contract direct cu Google pentru a incorpora sistemul de operare Android TV in produsele sale.

Update la Android 11 pentru televizoare, anuntul Allview

Noul design ofera o interfata moderna si usor de navigat, cu o structura simpla si clara. Focalizata pe conceptul de “Discover”, interfata este construita pentru a facilita utilizatorilor gasirea rapida a continutului dorit.

O caracteristica noua introdusa de Android TV 11 permite acordarea de permisiuni aplicatiilor doar pentru sesiunea in desfasurare. Acest lucru protejeaza confidentialitatea utilizatorului si limiteaza accesul la date.

Controlul parental imbunatatit, noul O.S pune la dispozitie o serie de optiuni pentru limitarea accesului copiilor la continut nepotrivit. Parintii pot seta filtre bazate pe varsta, continut si timpul de vizionare.

Update la Android 11 pentru televizoare, anuntul Allview

Performanta sporita prin functionarea mai fluida si mai rapida fata de versiunile anterioare, oferind un timp de raspuns la comenzi imbunatatit.

Masuri de securitate actualizate, inclusiv un control riguros al aplicatiilor si o protectie superioara impotriva atacurilor cibernetice. Iata care sunt modelele ce se bucura de acest update la o versiune superioara a sistemului de operare (sunt lansate dupa anul 2020):

  • Allview 32eplay6000H
  • Allview 32eplay6100H/2
  • Allview 32eplay6500H
  • Allview 40eplay6000F
  • Allview 42eplay6000F
  • Allview 43eplay6400F

Daca aveti unul dintre modelele de mai sus, ar trebui sa intrati in meniu si sa cautati actualizarea. “Android TV, un sistem de operare dedicat smart TV-urilor, se actualizeaza in mod constant pentru a oferi noi functii si performanta imbunatatita. Acesta aduce un numar de beneficii fata de alte sisteme de operare, contribuind la extinderea duratei de utilizare a produselor.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!