Connect with us

Stiri despre telefoane

Android 14 pentru Samsung este mai aproape decat am crede

Published

on

Android 14 pentru Samsung este mai aproape decat am crede si odata cu el va sosi noua interfata de utilizator, adica One UI 6.0, aceasta a luat locul in 2018 fostei interfete numite TouchWizz.

Conform sursei citate, potrivit informatiilor oferite de departamentul de suport clienti Samsung din Germania, versiunea beta a One UI 6.0, care se bazeaza pe Android 14, va fi lansata pe 2 august pentru gama de telefoane Galaxy S23. Exact o saptamana mai tarziu, pe 9 august, aceeasi actualizare va fi disponibila si pentru modelele Galaxy A34 5G si Galaxy A54 5G.

Este interesanta aparitia modelelor mid-range in peisaj, se pare ca posesorii acestora au motive sa fie bucurosi. In schimb, ma asteptam ca modelele flagship din 2022 sau 2021 sa intre pentru inceput in atentia producatorului, dar se va intampla si asta cat de curand.

Advertisement

Android 14 pentru Samsung este mai aproape decat am crede

In orice caz, este recomandat sa se instaleze o actualizare majora cu destula prudenta si nu cred ca pe telefonul principal ar avea ce cauta o versiune beta, decat in conditiile in care aceasta va fi pusa foarte bine la punct. Insa, fiind vorba de Samsung, posibil sa nu existe mari bug-uri sau daca vor exista, acestea vor fi rapid rezolvate.

Android 14 pentru Samsung este mai aproape decat am crede

Dezvolatat pentru telefoanele mobile si tabletele proprii, a fost proiectata cu scopul de a face navigarea pe dispozitivele cu ecrane mari mai usoara si mai intuitiva. Un aspect distinctiv al One UI este conceptul sau “Focus Block”, in care elementele de interfata similare sunt grupate impreuna pentru o vizualizare si interactiune mai usoara.

Pastreaza cele mai folosite functii in partea de jos a ecranului, astfel incat sa fie mai usor accesibile. Acest lucru reduce nevoia de a atinge partea de sus, ceea ce poate fi dificil pe terminalele cu ecrane mari si Samsung are destule… De la lansarea sa in 2018, One UI a primit numeroase actualizari, fiecare aducand imbunatatiri de performanta si noi functii pentru a imbunatati experienta utilizatorului.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171