Acasă Firmware Samsung Update major pentru Samsung S8 Plus, camera foto cu Emoji AR

Update major pentru Samsung S8 Plus, camera foto cu Emoji AR

0

Update major pentru Samsung S8 Plus, camera foto cu Emoji AR, o functie pe care o asteptam de ceva vreme pe acest telefon. Nu va ganditi ca cei de la Samsung au trimis si Android 9 PIE, probabil vom mai avea de asteptat.

Am primit acest update ce are o dimensiune de 552.69MB pe S8 Plus, este foarte posibil insa ca si modelul S8 sa il primeasca, nu vad de ce nu ar fi asa. Daca nu aveti telefonul setat pentru a primi actualizarile in mod automat, iata cum verificati. Trebuie sa intrati in meniul de setari si acolo, cautati si lansati “Actualizare software”. Posibil ca modelele mai vechi (S7 in special) sa nu primeasca asa ceva in mod oficial.

Noua versiune aduce si nivel corectie de securitate: 1 septembrie 2018. Ce noutati aduce acest update pentru S8 Plus?

  • -Camera foto noua – Emoji AR, miscare lenta
  • -Imbunatatirea stabilitatii dispozitivului si remedierea bug-urilor
  • -Functionalitati noi sau functii avansate
  • -Performanta imbunatatita

Versiune: G955FXXU4CRI5/G955FOXM4CRI5/G955FXXU4CRI1

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here