Connect with us

BlackFriday de primavara, il asteptam pe cel de vara si pe cel de toamna, metode prin care unele magazine incearca sa atraga clienti multi si sa faca vanzari. Ok, dar unde este clientul in toata aceasta ecuatie? Primeste el ceva bun, sunt reduceri reale in comparatie cu alte magazine, merita sa dam navala pe acele site-uri si sa cumparam cu ochii inchisi? Ne-am mai desteptat si noi?

Sunt intrebari la care eu stiu raspunsul, sper ca si voi il stiti. Dar am o intrebare! De ce acest black friday de primavara este organizat intr-o zi de joi? Friday nu inseamna vineri? Nu deja asta incalca regulile jocului? Mai am intrebari…De ce in luna aprilie? Nu era vorba despre noiembrie, ultima vineri din aceasta luna?

Nu cred ca va mai trece mult timp pana cand vor aparea oferte de Craciun prin iulie sau sa ni se propuna sa sarbatorim sfarsitul de an prin august! Ce mai conteaza, vanzari sa fie, noi nu mai contam. Nu vorbesc deloc despre magazinele care fac treaba asta astazi sau in alte zile, diferit de un Black Friday real. Este unul ditre motivele pentru care-i apreciez pe cei de la eMAG, cu bunele si relele pe care si ei le mai au, nimeni nu este perfect.

Va era dor de un BlackFriday de primavara? Noua nu...

Black Friday de primavara este o strategie de marketing pentru a atrage clienti, oferind doar cateva oferte atractive si concentrandu-se mai mult pe publicitate decat pe oferirea de reduceri semnificative. Cred ca nimic mai mult. Si datorita reducerilor mai mici sau a produselor mai putin atractive, clientii pot avea perceptia ca ofertele nu sunt la fel de bune ca cele din Black Friday traditional, asta ar putea chiar sa-i supere…

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!