Acasă Stiri Android Si Noutati

Vanzari slabe pentru LG G6, compania anunta pierderi

6
nofollow

Vanzari slabe pentru LG G6, compania anunta pierderi, nu mai putin de 117 milioane de dolari. Asta conform rezultatelor financiare pentru al doilea trimestru al anului 2017. Aceste cifre sunt aproximativ aceleasi cu cele anuntate in trimestrul II 2016, pe care LG le-a declarat ca pot fi atribuite vanzarilor mai mici decât cele preconizate.

Divizia sa mobila a raportat o pierdere de operare de 0,12 miliarde dolari, la un venit de 2,39 miliarde de dolari.

Costurile componentelor pare a fi unul dintre motivele pentru care cei de al LG au decis să opteze pentru procesorul Snapdragon 821 lnsat anul trecut, asta in detrimentul noului Snapdragon 835. Desigur ca ne raportam aici la modelul LG G6.  În ciuda acestui fapt, telefoanele produse de LG au avut rezultate bune in America de Nord, cresterea fiind mai mare fata de anul precedent.

vanzari slabe pentru lg g6, compania anunta pierderi

Toti se intreaba de ce au optat pentru un procesor de generatie mai veche pe un telefon flagship!

Si facem o scurta comparatie, actualul flagship LG, modelul G6, are procesorul intalnit pe telefoanele lansate de concurenti in 2016.

Google Pixel, Xiaomi Mi5s, Xiaomi Mi Mix, OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 2, Zuk Edge, etc. Tote acestea sunt lansate in 2016 cu Snapdragon 821, LG G6 a fost lansat insa in 2017. Nu a fost o miscare prea interesanta avand in vedere ca nici modelul precedent (G5) nu a fost extrem de bine primit de catre public!

In schimb, concurenta a lansat in 2017 urmatoarele modele cu Snapdragon 835: Xiaomi Mi6, Nokia 8, One Plus 5 sau Samsung Galaxy S8 si S8 plus. Clar ca un potential client se uita inainte de toate la procesor si la generatia din care face parte… In schimb, datele legate de restul diviziilor LG nu sunt rele, compania a inregistrat profit.

CITESTE SI:  Nou! Allview Soul X5 Style este anuntat oficial, display cu notch

Totusi, sud-coreeni de la LG spera in revigorarea vanzarilor si intr-un profit mai mare incepand din toamna. Si asta deoarece se anunta atunci lansarea modelului LG V30. Modelele anterioare, LG V10 si LG V20 au fost bine primite si apreciate de public. Poate ca cei de la LG si-au invatat lectia si pe viitor nu vor mai face astfel de greseli. Este pacat deoarece discutam totusi de o companie de TOP!

 

 

 

6 COMENTARII

  1. Pacat, chiar imi place acest model de telefon, LG G6. Daca il gasesc la un pret ok de Black Friday cred ca il cumpar. Acum folosesc tot un telefon de la LG si sunt multumit de el.

  2. Nokia 8 nu a fost lansat inca si LG G6 a folosit S821 pt ca Samsung si Xiaomi au avut intaietate, adica au avut parte de tratament preferential din partea Qualcomm nu pt ca au vrut sa reduca costurile

  3. Slaba mediatizare, a lui lg, plus lipsa totala de la furnizori.Eu l-am cautat la orange, telekom, si chiar vodafone, si nu l-am gasit deci!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here