Vernee Apollo Lite si inca o reducere de pret direct din China pentru el!

gearbest.com revine cu inca o oferta de pret pentru unul dintre cele mai atractive telefoane chinezesti ale momentului, tot Vernee Apollo Lite este vedeta, telefon cu specificatii tehnice de TOP, poate fi numit asa fara indoiala chiar daca ruleaza pe o platforma MediaTEK.

Ruleaza insa pe o platforma MediaTEK de ultima generatie si pretul in cadrul acestei noi campanii este unul chiar bun, in jur de 800 de lei consider ca poate fi una dintre cele mai bune oferte din china la ora actuala in materie de telefoane mobile cu Android.

888 Vernee Apollo Lite si inca o reducere de pret direct din China pentru el!

Desi are 4GB RAM si mai sunt la ora actuala telefoane sub brand chinezesc ce se lauda cu 4GB RAM, acest Vernee Apollo Lite are un procesor cu zece nuclee, mtk6797 Helio X20Max 2.5GHz 64-bit Deca Core ARMv8 (A32, A64) dar si o varianta mai dotata, Apollo cu nu mai putin de 6GB memorie RAM.

Desigur ca fiind o campanie de reducere exista si o limita, astfel incepand cu data de 29 iunie 2016 pretul va fi redus, insa numai primele 400 de bucati se vor bucura de un pret mai mic, apoi acesta va reveni la valoarea initiala, cel putin in cadrul magazinului gearbest.com, specificatiile tehnice cu care se lauda acest Vernee Apollo Lite (care nu este chiar un LITE) le vedeti mai jos:

Apollo-lite_20160531_14 Vernee Apollo Lite si inca o reducere de pret direct din China pentru el!

[komper pid=166 category=1]

Observ si ca fata de modelul Helio P10 octacore acest Helio x20 deca core sta mult mai bine in testele de benchmark si de exemplu in AnTuTu aproape 95.000 de puncte, un Helio P10 tot cu 4GB RAM obtine aproape 50.000, vezi modelul UMI SUPER. De notat si faptul ca procesorul Helio x20 are suport pentru filmare video la rezolutie 4K, chiar daca nu este ceva extrem de util pana la urma.

Utila este probabila aceasta campanie ce incepe in data de 29 iunie (ora 09 UTC) pretul va fi de 199 USD, oferta este deja activa AICI.

CITESTE SI:  HOMTOM S8 este oficial, a cata clona de Galaxy S8?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here