Acasă Telefoane Chinezesti Vernee Apollo Lite vs Meizu Pro 6 vs Oneplus 2 la nivel...

Vernee Apollo Lite vs Meizu Pro 6 vs Oneplus 2 la nivel de design

0

Compania Vernee mi-a trimis un mail destul de interesant, am gasit acolo si mai multe poze comparative, practic aceste poze m-au facut sa public acest material si asta deoarece sunt poze destul de interesante si bine facute.

Tot in acel mesaj, ei pun la dispozitie tot felul de date tehnice legate de constructia lui Vernee Apollo Lite, se specifica faptul ca este fabricat dintr-un aliaj foarte rezistent la apa, coroziune si utilizarea de zi cu zi, despre prelucrarea carcasei cu ajutorul tehnologiei CNC si alti termeni destul de exagerati.

rrrr Vernee Apollo Lite vs Meizu Pro 6 vs Oneplus 2 la nivel de design

Este oarecum normal ca ei sa-si laude “copilul” si probabil o fac pe buna dreptate. Aplllo Lite este un telefon frumos si bine inchegat, as spune ca la prima vedere nu este cu nimic mai prejos fata de modelele pe care le-am specificat in titlu, observ totusi ca cei de la Vernee nu au amintit de cel mai nou OnePlus, ei se raporteaza la generatia trecuta. 

ty Vernee Apollo Lite vs Meizu Pro 6 vs Oneplus 2 la nivel de design

Spun asta deoarece am impresia ca Apollo Lite seamana mai mult cu OnePlus 3 decat cu OnePlus 2, insa probabil se gandesc si la pretul final cu care telefoanele ajung in rafturile magazinelor.

Este un telefon dotat fara discutii, are sticla 2.5D cu protectie Corning Gorilla Glass 3, este bine finisat si frumos rotunjit, ei sustin ca design-ul telefonului il face chiar sa para mai subtire decat este. Acest telefon are un design unibody, asta inseamna practic ca nu avem acces la baterie si cartela SIM se introduce pe lateral. Vreau de fapt sa spun altceva, acest tip de design ales de catre cei de la Vernee este destul de pretentios, observam in poze ca telefonul are spatele din metal, insa in partea de sus si in partea de jos vedem doua zone diferite.

ttt Vernee Apollo Lite vs Meizu Pro 6 vs Oneplus 2 la nivel de design

Aceste zone sunt din plasitc si sub ele se ascund antenele telefonului, telefonie, Wifi, GPS, Bluetooth, etc. Se spune despre aceste telefoane metalice ca ar avea un semnal ceva mai slab fata de cele fabricate din plastic, asta o spun ca o paranteza. Ceea ce vroiam sa spun este ca observ o imbinare ok intre carcasa metalica si acela capace din plastic, o mica problema de design am intalnit tousi la Leagoo Shark 1 sau UMi Super, am semnalat problema in articolele respective.

r Vernee Apollo Lite vs Meizu Pro 6 vs Oneplus 2 la nivel de design

Ele sunt practic niste capace si de cele mai multe ori, pe langa antenele de care aminteam anterior ascund si suruburile ce tin telefonul inchegat. Oricum ar fi Vernee Apollo Lite este si va ramane un telefon frumos si bine construit.

Compania impreuna cu magazinul gearbest organizeaza o campanie pentru acest telefon, telefonul costa numai 199.99 USD, pretul este unul foarte bun si este chiar mai mic fata de alte telefoane cu dotari mai slabe. Oferta este AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here