baterie

Vernee Mix 2, sticla fata si spate plus 2 camere foto

Vernee Mix 2, sticla fata si spate plus 2 camere foto

Vernee Mix 2, sticla fata si spate plus 2 camere foto, acestea sunt noile detalii pe care le aflam acum, ele se refera la acest terminal de tip bezel-less.

 

Este si primul telefon de acest gen pe care cei de la Vernee il aduc pe piata, pare destul de frumos si de luxos. Desi sunt la ora actuala multe telefoane care adopta acest design, nu toate au panou sticla si in partea din fata. Desigur, este si okk datorita faptului ca arata premium, sa nu uitam insa cat de fragila este sticla.

Conform producatorului, telefonul va avea un display mare cu raport 18:9, insa nu ni se spune si cat de mare va fi acest display. Banuiesc ca va avea totusi 6″, poate putin peste.

Vernee Mix 2, sticla fata si spate plus 2 camere foto

Vernee Mix 2 nu va fi insa un telefon mare si greu de utilizat, compania ne promite un raport bun intre display si toata partea din fata.

Din aceste doua poze putem spune ca telefonul arata bine, este interesant de aflat si de ce s-a trecut direct la Mix 2!

Observam si unde sunt amplasate cele doua camere foto, LED-ul flash si senzorul de amprente. Acesta nu va fi integrat in butonul “home”, se afla in partea din spate. Daca nu ma insel, este primul telefon chinezesc care adopta aceasta amplasare a senzorului de amprente.

Vernee Mix 2, sticla fata si spate plus 2 camere foto

Ne dam seama din prima poza si de pozitionarea butoanelor de volum si cel de pornire sau de blocare a ecranului, rama telefonului este mai mult ca sigur fabricata din metal, este interesant ca la baza ecranului nu exista niciun buton fizic.

Vernee MIX 2

Asta inseamna ca cele 3 taste capacitive specifice telefoanelor cu Android se vor afla  sub display sau poate vor fi virtuale si integrate in sistemul de operare.

Nu ne dam seama foarte bine nici cat de mare este zona de sub display, se vede totusi acolo o camera foto pentru selfie.

Cam acestea sunt principalele informatii pentru moment, asteptam si detaliile tehnice legate de Vernee Mix 2.