Acasă Telefoane Chinezesti Vernee Mix 2 va fi disponibil si in culoarea albastra

Vernee Mix 2 va fi disponibil si in culoarea albastra

0

Vernee Mix 2 va fi disponibil si in culoarea albastra, discutam despre primul telefon “full display” pe care cei de la Vernee se pregatesc sa-l lanseze.

Se pare ca acest nou model va fi disponibil in mai multe culori, aflam prin intermediul unui comunicat ca va exista si o varianta albastra. Mai mult decat atat, Vernee Mix 2 este si primul telefon din lume ce se lauda cu procesor Helio P25, display de 6″ cu rezolutie FHD+ (2160 x 1080 pixeli) si design asemanator cu cel al lui Xiaomi Mix 2.

vernee mix 2
vernee mix 2

Atat partea din fata cat si cea din spate vor fi acoperite din sticla, asta inseamna reflexii interesante si design de tip oglinda.

O simulare foarte buna poate fi vazuta si in clipul de mai jos. Observam marginile ecranului, partea inferioara, cele doua camere, senzorul de amprenta si restul detaliilor:

Pe site-ul oficial, intalnim si o oferta de pret (99USD) prin intermediul unei campanii speciale, telefonul Vernee MIX 2 va fi dotat pe langa procesorul MediaTEK Helio P25 si cu 4GB RAM, doua camere foto de 13MP, apare si un senzor Sony dar si stabilizarea optica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here