Vernee Mix 2 va fi disponibil si in culoarea albastra, discutam despre primul telefon “full display” pe care cei de la Vernee se pregatesc sa-l lanseze.

Se pare ca acest nou model va fi disponibil in mai multe culori, aflam prin intermediul unui comunicat ca va exista si o varianta albastra. Mai mult decat atat, Vernee Mix 2 este si primul telefon din lume ce se lauda cu procesor Helio P25, display de 6″ cu rezolutie FHD+ (2160 x 1080 pixeli) si design asemanator cu cel al lui Xiaomi Mix 2.

vernee mix 2 vernee mix 2
vernee mix 2

Atat partea din fata cat si cea din spate vor fi acoperite din sticla, asta inseamna reflexii interesante si design de tip oglinda.

CITESTE SI:  Koolnee K3 este anuntat oficial, "flagship de buget"

vernee mix 2

O simulare foarte buna poate fi vazuta si in clipul de mai jos. Observam marginile ecranului, partea inferioara, cele doua camere, senzorul de amprenta si restul detaliilor:

Pe site-ul oficial, intalnim si o oferta de pret (99USD) prin intermediul unei campanii speciale, telefonul Vernee MIX 2 va fi dotat pe langa procesorul MediaTEK Helio P25 si cu 4GB RAM, doua camere foto de 13MP, apare si un senzor Sony dar si stabilizarea optica!

vernee mix 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree