Acasă Telefoane Chinezesti Vernee MIX 2 este primul telefon cu Helio X30 si full display

Vernee MIX 2 este primul telefon cu Helio X30 si full display

0

Vernee MIX 2 este primul telefon cu Helio X30 si full display si ca sa fim mai exacti, este primul telefon dotat cu un astfel de procesor si cu un ecran in stilul Xiaomi Mi Mix 2.

De altfel, Vernee MIX 2 pare a se trage din Vernee Apollo 2, flagship anuntat la inceput de 2017 si tot cu un astfel de procesor. Nu s-a mai discutat nimic despre Apollo 2 pana acum, insa apare acest MIX 2.

vernee mix 2 este primul telefon cu helio x30 si full display
Vernee Mix 2

Aflam si alte specificatii tehnice legate de acest nou smartphone, trebuie mai intai sa stiti ca acest MediaTEK Helio X30 sau MTK MT6799 ruleaza pana la 2.5GHZ. Are 10 nuclee, placa grafica de tip PowerVR GT7400 Plus la 800 MHz si suporta memorie RAM de tip 16-bit quad-channel 1866 MHz LPDDR4X.

Procesorul este fabricat pe o tehnologie de 10nm si se anunta a fi unul interesant!

La fel de interesant se anunta a fi si Vernee MIX 2, acesta este dotat si cu un display de 6″ cu rezolutie FHD+, raport 18:9.

vernee mix 2 este primul telefon cu helio x30 si full display

Are partea din spate acoperita din sticla si 2 camere foto principale. Deja pe site-ul oficial a aparut si o campanie, aceasta poate fi accesata aici. Asteptam insa si restul detaliilor tehnice!

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here