Connect with us

Telefoane Chinezesti

Vernee la MWC 2018. Iata ce modele de telefoane vor fi prezentate

Published

on

MWC 2018 e pe cale sa-si deschida portile, vom avea parte de o multime de telefoane mobile noi. Insa, vor fi prezente si companiile chinezesti, Vernee este una dintre ele.

Cei de la Vernee ne-au oferit cateva detalii preliminare, tot ei ne promit ca vom vedea schimbari importante si un nou mod de abordare.

Pe parcursul MWC 2018, compania Vernee va prezenta noile linii de produse, seria T, seria M, seria V și seria Apollo. Seria T (cunoscută sub numele de Thor) se concentreaza pe telefoanele inteligente cu o autonomie mare a bateriei. Seria M (cunoscuta sub numele de Marte) va fi dedicata clientilor tineri care urmaresc modele subtiri, frumoase, la moda și creative. Seria “Vis” se va concentra pe telefoane robuste și ușor de utilizat, cu protectie contra apei si standard IP68.

Advertisement

Produsele din seria V vor fi subtiri, usoare și frumoase, cu configuratii de top. Seria Apollo se concentreaza si ea tot pe telefoane high-end pentru a oferi o experiența super rapida și fara probleme.

Vernee va lansa 2 modele la MWC 2018, Vernee V2 și Vernee Apollo 2.

Vernee V2 va fi al doilea telefon rugged al lor. La fel ca si primul model, Active, este ușor, subțire și cu design modern. Vernee V2 va fi dotat cu procesor Helio P23 și memorie RAM de 6 GB RAM + 128GB ROM pentru a satisface cerințele zilnice de utilizare. În premisa nivelului de impermeabilitate IP68 și a performanțelor puternice, versiunea V2 adopta 4 camere foto si display 18:9.

De asemenea, noul model emblematic, Apollo 2, va fi prezentat si el la MWC 2018. Anul acesta, Apollo 2 va beneficia de un upgrade imens. Apollo 2 va veni cu display de 5.99″, SHARP TDDI, 18: 9 si design complet schimbat.

Advertisement

Echipat cu procesorul HelioX30 deca-core și memoria RAM de 6 GB RAM + 128 GB RAM, Apollo 2 este, fara îndoiala, unul dintre cele mai puternice modele de acest gen. În plus, camerele din spate cu senzori de 16MP + 13MP și camera frontala de 8MP, tehnologia de încarcare rapida Pump Express și sistemul de operare Android 8.1 sunt alte detalii importante ale lui Apollo 2.

În plus, fața de modelele V2 și Apollo 2, vor aparea mai multe modele noi Vernee în timpul expozitiei MWC 2018. Așteaptam cu nerabdare mai multe vesti de la Vernee și de la MWC 2018.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ioto14

    februarie 20, 2018 at 15:19

    Nu i-au putut da telefonului Apollo 2 un display de 6 inch , trebuia sa fie de 5,99 :)) O fi ceva strategie de marketing poate :))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des