Connect with us
--------

Telefoane Chinezesti

Vernee Thor E, informatii noi referitoare la bateria de 5200 mAh

Published

on

Vernee Thor E, informatii noi referitoare la bateria de 5200 mAh – Dintre toate modelele de telefoane chinezesti cu o durată lungă de viață a bateriei,Vernee Thor E pare a fi cel mai subtire dintre toate acesta masurand in grosime numai 8.2mm.
Cu toate acestea, sub capota exista o baterie cu o capacitate de 5020 mAh, telefonul poate fi numit fara probleme si o baterie externa, Thor E avand capacitatea de a incarca si alte dispozitive via OTG. Cei de la Vernee au distribuit noi informatii referitoare la acest smartphone, acestea se refera in principal la optimizarea sistemului de operare.

Optimizarea perfectă a software-ului și hardware-ului pentru consumul de energie

Pentru a asigura o autonomie suficientă a bateriei și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor, Vernee a ales un procesor eficient cu 8 nuclee, procesor de tip Cortex-A53 ajutat de 3GB RAM pentru o funcționare fără probleme, menținând controlul consumului de energie. În plus, Thor E vine cu Android 7.0, care este optimizat la maxim pentru a oferi o autonimie crescuta.

Advertisement

Vernee Thor E foloseste un procesor MediaTEK MT6753 cu 8 nuclee ( 1.3 GHz quad-core ARM Cortex-A53 si 1.5 GHz quad-core ARM Cortex-A53) ce ruleaza la o frecventa de 1.3Ghz, placa grafica integrata este de tip Mali-T720 MP3 la 700 MHz.

Modul de economisire a energiei

Pe lângă optimizarea la nivel de hardware și software, Thor E mai are un secret asa cum ne spune chiar producatorul. Când nu mai este suficientă energie, utilizatorul poate apasa o tasta fizică amplasata pe lateral și telefonul dvs. intra în modul Ultra Power Saving.

Advertisement

Moduri de economisire a energiei de ultima ora

Luminozitatea este coborata automat, ecranul afișează numai culorile alb-negru frecventa procesorului este redusa, notificările push sunt întrerupte, managementul aplicațiilor de fundal este optimizat si astfel, consumul de energie este redus la maxim. După cum indică mai multe teste realizate de catre cei de la Vernee, un nivel de 20% a bateriei poate menține telefonul în viață timp de 24 de ore.

Având în vedere faptul ca o baterie de capacitate mare (5020mAh)  necesită mai mult timp pentru a fi alimentată, Vernee a echipat acest model cu un încărcător rapid de 9V2A (18W) pentru a scurta timpul de încărcare, lucru destul de rar în aceatsa gama de preț.

Advertisement


Vernee Thor E este disponibil la doar 109,99 USD in cadrul unei promotii pe Aliexpress, oferta poate fi verificata AICI, pagina oficiala a produsului poate fi accesata AICI.

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: