baterie

Vernee Thor E se va lansa oficial in cadrul MWC 2017

Vernee Thor E se va lansa oficial in cadrul MWC 2017

Vernee Thor E se va lansa oficial in cadrul MWC 2017 ce va avea loc in Barcelona, este cel mai important dar si cel mai asteptat eveniment al anului, loc in care companiile isi vor prezenta noile modele cu care vor defila tot anul. Este cazul si companiei Vernee, acestia vor anunta acolo mai multe modele noi, Vernee Thor E este numai unul dintre ele.

Vernee Apollo 2, Mars Pro, Apollo X, Thor E si Thor Plus sunt cateva dintre modelele proaspat anuntate de catre aceasta companie, insa nu toate vor fi dezvaluite in cadrul MWC 2017.

Vernee Thor E

Din pacate si fata de restul companiilor producatoare de terminale mobile, cei de la Vernee nu ofera prea multe detalii legate de noile aparitii, stim insa ca acest nou Vernee Thor E va veni cu o baterie de capacitate mare, 5020mAh, dar in ciuda capacitatii mare se va bucura totusi de o grosime de numai 8.2 mm si o greutate de 149g.

Vernee Thor E se va lansa oficial in cadrul MWC 2017

Observam in poza de mai sus ca acest telefon va fi unul de tip unibody cu o singura camera principala, senzor de amprente in partea din spate si o constructie metalica, posibil ca el sa aiba un ecran de 5″ si o rezolutie HD, asta ar insemna un pret destul de atractiv. Insa cu siguranta ca detaliile complete le vom afla la momentul oportun.