Vernee Thor primeste o reducere de pret si devine mai mult decat interesant – Sa nu credeti ca Vernee este o alta firma din China, nu trebuie sa uitam ca ei au fost primii sau printre primele companii ce au lansat un telefon cu memorie RAM de 6GB, modelul Vernee Apollo. Mai putin conteaza daca au facut asta pentru a mai creste putin in ochii potentialilor clienti, pentru a impresiona sau pur si simplu sa atraga atentia asupra acestui brand.

sss Vernee Thor primeste o reducere de pret si devine mai mult decat interesant

Am mai vorbit despre Vernee Thor si cu alte ocazii, o fac si acum deoarece exista o promotie in cadrul unui magazin, promotie ce face ca pretul acestui telefon sa scada destul de mult, ajungand intr-un final sa coste in jur de 400 lei, adica 99.99 USD, pret excelent pentru specificatiile intalnite. Practic, sunt doua etape ale acestei campanii, Vernee Thor costa in prima faza 106.19 dolari iar primele 10 modele din ziua respectiva sunt si mai reduse, adica 99.99 dolari, campania se desfasoara pana in data de 6 iunie.

CITESTE SI:  Aliexpress implineste 8 ani, iata ofertele Vernee

Specificatiile sunt excelente si le vedem in tabelul de mai jos:

[komper pid=158 category=1]

Ce avantaje ar avea acest Vernee Thor pe langa pretul destul de bun? As spune ecranul de 5″ cu densitatea de pixeli de 294 ppi si tratament special anti amprente,  sistemul de operare de ultima generatie pentru cei ce tin la acest aspect (eu nu ma uit neaparat la asta) cei 3GB memorie RAM si procesorul cu 8 nuclee, asta chiar daca nu lucreaza la frecvente foarte mari, totusi este un octa pe 64 bit! Oferta completa poate fi accesata AICI.

Vernee Thor primeste o reducere de pret si devine mai mult decat interesant

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree