baterie

VKworld G1 cu 3GB RAM, lansare noua, iata cateva pareri si pret!

VKworld G1 cu 3GB RAM, lansare noua, iata cateva pareri si pret!

VKworld mai scoate un telefon bun la un pret si mai bun, telefon care sa mai faca putina competitie altor nume prezentet deja pe piata de mai multa vreme si asta deoarece VKworld nu este momentan un producator arhicunoscut in China sau in afara ei, dar spun momentan deoarece e probabil ca acest brand sa creasca daca continua cu aceste telefoane “ieftine si bune” cum suntem deja obisnuiti sa primim din China.
1463158099438496849
Cei mai multi producatori se orienteaza sa produca fie telefoane performante (dar care sa sufere putin la categoria baterie) fie total contrarul, asa primim telefoane cu baterii mari (insa care ne afecteaza putin performanta de dragul design-ului si al pretului) insa cei de la VKworld au gasit o modalitate sa le imbine pe ambele si astfel avem un telefon cu ecran mare de 5,5 inch, procesor MTK6753 pe 64bit Octa Core si 3 GB de RAM combinate cu o baterie de 5000 mAh, care dupa cum spune producatorul ar trebui sa reziste 2,5 zile in conditii de ultilizare normala si 45 de zile in stand-by! Asta spun ei, ramane de vazut daca asa este sau cei 5000 mAh sunt declarati aiurea.

Bateria este nedetasabila dar capacul de pe spate se scoate pentru a avea acces la tavita pentru SIM si Card MicroSD, corpul telefonului pare a fi din metal, fara vreun briz-briz care sa arate rau, insa logo-ul de pe spate ar fi putut lipsi, telefonul aratand destul de bine pentru ce ascunde sub carcasa.
1463158099302094208
Aflat in perioada de presale, VKworld G1 costa doar 140 de dolari, pret foarte bun pentru specificatiile pe care le aduce, telefonul este unul interesant insa pare ca s-au cam zgarcit cu accesoriile, in cutie avem doar telefonul, un cablu USB si un adaptor pentru priza.

Cum specificatiile suna destul de bine, cred ca va fi o alegere buna in comparatie cu alte telefoane, fie ele chinezesti sau nu, care poate au un pret mai mare sau specificatii mai slabe.

Este disponibil pe auriu sau argintiu la pretul de 139.99 USD, VKworld G1 fiind in aceasta perioada disponibil la precomanda. 139 USD inseamna cam 570 de lei…